Hotel i Bergamo

B&B Entro le Mura

Fredelig have midt i Bergamos historiske bydel
 
B&B Entro le Mura er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Entro le Mura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvorfor skal det altid være så svært at finde en lille, hyggelig bed and breakfast i de gamle bykerner? Det er det faktisk heller ikke længere i Bergamo: B&B Entro le Mura ligger, som navnet afslører på italiensk, inden for Bergamos bymure oppe i den gamle bydel Bergamo Alta.

Det oplagte valg

B&B Entro le Mura er det oplagte valg, hvis man ønsker et lidt dybere kendskab til Bergamo. I haven finder man både en gammel brønd, bordtennis og liggestole. I den gamle middelaldergård ved siden af brønden serveres morgenmad i sommermånederne og ellers i pejsestuen på 1. sal. I denne stemningsfulde stue kan gæsterne desuden frit benytte både køleskab, mikroovn, brødrister, elkedel og stedets computer. Til de sporty gæster er der to cykler gratis til rådighed (først til mølle).

Læs mere om B&B Entro le Mura

Syv hyggelige værelser

De syv hyggelige og lyse værelser ligger i stueplan og på 1. sal i ejendommen. I stueplan ligger der et dobbeltværelse, et tresengsværelse og en suite til 4 personer, som består af to soveværelser og en privat opholdsstue. På 1. sal ligger der tre dobbeltværelser og et tresengsværelse. De er alle lidt forskelligt indrettede og har alle adgang til den fine pejsestue, som er et fælles opholdsrum på 1. sal. Værelserne har lcd-tv, parketgulv, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke aircondition på værelserne - hvilket der efter sigende ikke skulle være behov for i en bygning med så tykke mure. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Værelserne sælges også som enkeltværelser til en lidt lavere pris.

Til og fra den gamle bydel

B&B'en ligger ca. 250 m fra kabelbanen, der forbinder den gamle bydel Bergamo Alta med den nyere bydel Bergamo Bassa. Alternativt tilbyder stedet gratis afhentning fra togstationen i Bergamo Bassa. Hvis man ankommer i bil, modtager man ved ankomst et parkeringskort, så man kan parkere gratis på offentlig gade i nærområdet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Entro le Mura

Læs personlige anmeldelser af B&B Entro le Mura som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Entro le Mura. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra B&B Entro le Mura

Bergamo i oktober

For nogle år siden tog vi, osse i efterårsferien, til Lucca, hvor vi fik serveret sol, varme, god kaffe og atmosfære.
Vi håbede på en gentagelse i nye omgivelser, men blev lidt små-skuffede modtaget af regn og 13° i lufthavnen. Skuffelsen fortog sig dog da vi omkring Porta Nuova så Citta Alta tone frem gennem regntågerne. Der steg humøret en del og vi fik følelsen af at 'nu starter eventyret'.
Hele turen fra Østerbro til B&B gik gnidningsløst. Intet andet end flyveturen var planlagt, men alt passede perfekt. Italienerne mangler stadig at give os en dårlig transport oplevelse. Nu er det gået godt så længe at vi statistisk set nærmer os katastrofen, eller osse har de bare eksporteret den slags til Danmark, skjult ombord på et Ansaldo Breda tog.

Vi blev vel modtaget og blev anvist en lejlighed i stue etagen hvor vi kunne bo i 2 nætter, hvorefter vi blev rykket op på vores bestilte 3 sengs værelse.
Det var lækkert med en hel lejlighed, men tilgengæld var vejret lige slået om til efterår, så lejligheden var temmelig kold. Skulle vi vende tilbage om sommeren ville vi klart gå efter lejligheden, som har udgang til haven. 3 sengs værelset som vi senere fik var perfekt til vores formål. Pænt, rent og velfungerende.
Morgenmaden havde lidt af det hele, fra Yoghurt og frugt til brød og ost. Kaffen var... ehmm... speciel.

Bergamo fungerer sikkert som mange befæstede byer af så gammel dato fx. Lucca.
Den er seværdigheden for turisterne og "gå i byen by" for dem over 30.
Man kan med fordel, overveje om man overhovedet har brug for et 3 dages rejsekort, når man bor der hvor alle tager hen for at se på seværdighederne og man alligevel bør unde sig selv mindst et par gå ture op og ned til Citta Bassa og San Vigilio.
Vi kørte med kabelbanen et par gange for at prøve, men ellers gik vi rundt.
Går man ned til Citta Bassa, så er turen gennem Porta San Giacomo et oplagt valg, da den både er flot og fører en ned til den bedre shopping del af byen.
Det tager vel ikke meget mere end 15 minutter ned af bakke.

Citta Alta er utrolig.
Kigger man på den nede fra er den majestætisk, kigger man på den oppe fra er den malerisk,
går man rundt i den er den en tidsrejse og står man i den og kigger ud over muren så er det bare lidt for godt til at være sandt.
Bergamo må alt andet lige være reference byen for den her type byer.
Med det skiftende vejr så ændrede udsigten og byen sig hver dag.

Fra den ene funicolare til den anden, er der optræk til en, udskyld udtrykket, venetiansk døds rute af turister. Det var selvfølgelig ikke lige så slemt, ihvertfald ikke i oktober måned og rent faktisk kun i weekenden, men alt andet lige så er det der butikker og restauranter ligger. Tilgengæld er turister turister, så hvis man som i venedig går ned ad en sidegade, så er man næsten helt mutters alene. Der kan man så kigge på byen, gå på opdagelse og leve sig tilbage i fortiden. Når man så igen trænger til et glas vin, mad eller en kaffe, så er det ud på hovedgaden igen.
Normalt sætter jeg pris på de lidt mere beskidte storbyer, men Bergamo er så meget sin egen at selv pænheden preller lidt af. Den skal ihvertfald udforskes lidt nærmere en anden gang.

Bookningen via In-Italia var, som osse tidligere, velfungerende og vi var velinformeret.
Entro Le Mura var et fint centralt sted til en fin pris.
Og så lige en hånd til den lokale gartner, aldrig har jeg set så velfriseret græs på så ufremkommelige steder. Det blev sjovt nok ikke for meget, det fungerede bare, men stadig pudsigt at høre lyden af en græslåmaskine på en stejl bjergside. Hvor selv bjergryttere ville betakke sig for at færdes. Dem støder man tilgengæld på hvis man går den sceniske rute op til San Vigilio.

Læs mere

Fire gode dage i den gamle bydel i Bergamo

Fint og enkelt B&B, stille og centralt beliggende i Citta Alta. Imødekommende og hjælpsomt personal.
God morgenmad, men kaffen kunne være bedre.

Læs mere

BERGAMO / FORMEL 1

AT FÅ LOV TIL AT KOMME IND BAG EN AF DE ANONYME LUKKEDE TRÆDØRE I EN LILLE GADE
VAR EN STOR OPLEVELSE. VI HAR MANGE GANGE GÅET FORBI DISSE DØRE OG FORSØGT AT
FÅ ET INDBLIK I HVAD DER FOREGÅR INDENFOR.´
DET VAR ET DEJLIGT STED OG EN OPLEVELSE FOR SIG.
DETTE KAN IKKE MÅLES MED AT BO PÅ ET HOTEL NÅR MAN SOM VI GERNE VIL OPLEVE "DET
RIGTIGE ITALIEN"

Læs mere

Fantastisk charmerende B&B

Stedet der holdt alt hvad det lovede og lidt til!
Hele huset har en fantastisk atmosfære, hyggeligt og rent over alt.
Meget venlig og hjælpsom værtinde

Læs mere

Perfekt, perfekt og perfekt.

Dette B&B må være den bedste i Bergamo, med hensyn til nærhed. Meget god beliggenhed, værelser, personale og service ud over det sædvanlige.

Læs mere

Fantastisk B&B

Har haft et fantastisk ophold i Bergamo på B&B Entro le Mura. Pæne og rene værelser, venligt personale og en helt fantastisk udsigt. Det ligger perfekt placeret omkring 100 m fra hovedgaden i Citta Alta. Vil helt sikkert komme tilbage igen.

Vil anbefale det til alle!

Ewa & Kenneth
Sverige

Læs mere
 
search map