Hotel i Bergamo

B&B Entro le Mura

Fredelig have midt i Bergamos historiske bydel
 
B&B Entro le Mura er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Entro le Mura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bergamo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvorfor skal det altid være så svært at finde en lille, hyggelig bed and breakfast i de gamle bykerner? Det er det faktisk heller ikke længere i Bergamo: B&B Entro le Mura ligger, som navnet afslører på italiensk, inden for Bergamos bymure oppe i den gamle bydel Bergamo Alta.

Det oplagte valg

B&B Entro le Mura er det oplagte valg, hvis man ønsker et lidt dybere kendskab til Bergamo. I haven finder man både en gammel brønd, bordtennis og liggestole. I den gamle middelaldergård ved siden af brønden serveres morgenmad i sommermånederne og ellers i pejsestuen på 1. sal. I denne stemningsfulde stue kan gæsterne desuden frit benytte både køleskab, mikroovn, brødrister, elkedel og stedets computer. Til de sporty gæster er der to cykler gratis til rådighed (først til mølle).

Læs mere om B&B Entro le Mura

Syv hyggelige værelser

De syv hyggelige og lyse værelser ligger i stueplan og på 1. sal i ejendommen. I stueplan ligger der et dobbeltværelse, et tresengsværelse og en suite til 4 personer, som består af to soveværelser og en privat opholdsstue. På 1. sal ligger der tre dobbeltværelser og et tresengsværelse. De er alle lidt forskelligt indrettede og har alle adgang til den fine pejsestue, som er et fælles opholdsrum på 1. sal. Værelserne har lcd-tv, parketgulv, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke aircondition på værelserne - hvilket der efter sigende ikke skulle være behov for i en bygning med så tykke mure. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Værelserne sælges også som enkeltværelser til en lidt lavere pris.

Til og fra den gamle bydel

B&B'en ligger ca. 250 m fra kabelbanen, der forbinder den gamle bydel Bergamo Alta med den nyere bydel Bergamo Bassa. Alternativt tilbyder stedet gratis afhentning fra togstationen i Bergamo Bassa. Hvis man ankommer i bil, modtager man ved ankomst et parkeringskort, så man kan parkere gratis på offentlig gade i nærområdet.

Skjul teksten
 
 
search map