Hotel i Bellano ved Comosøen

Hotel Meridiana

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Meridiana ligger også på den rigtige side af kystvejen og byder sig til med skønne udeområder. Hvad mere kan du ønske dig?

Du kan gå hen til Bellano by

Med blot ca. 300 m til centrum af Bellano (ad fortov), restaurant på stedet og masser af søudsigt, vil Hotel Meridiana opfylde manges ønsker til en god ferie ved Comosøen eller et pitstop under vejs (de accepterer nemlig ophold på kun 1 nat). Hotellet ligger i et sving lige uden for Bellano - der er en stejl nedkørsel til deres gratis parkeringsplads (kan ikke forudbestilles). Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang op til togstationen i Bellano, hvorfra der er direkte forbindelse til Milano - og samme afstand til færgelejet, hvorfra der afgår båd til Varenna, Bellagio, Menaggio og Gravedona. Hotellet tilbyder gratis afhentning ved stationen ved ankomst, hvis man vælger at rejse med offentlige transportmidler. Ved ankomst vil værtindens godmodige labrador somme tider tage imod gæsterne.

Læs mere om Hotel Meridiana

Lille, privat søstrand

Hotellet har nogle skønne udeområder. Helt ud til søen har de en skøn, lille have med frodig Middelhavsvegetation, en plæne med liggestole og en lille, privat søstrand med småsten, hvorfra man kan bade. Indvendig finder man i indbydende historiske omgivelser en reception, en bar, saloner med antik og hjemlig indretning, elevator, internetpoint og wi-fi (kun i fællesområderne).

Restaurant både ude og inde

Hotellets restaurant er åben fra marts til november - og åben både for frokost- og aftengæster (dog lukket på tirsdage og onsdage, og kun åbent til frokost i weekenden). Her kan man sidde enten indendørs eller udendørs og nyde Comosøens smukke landskab. Morgenmaden serveres udendørs (som buffet), når vejret tillader det.

Værelserne på Hotel Meridiana

Dobbeltværelse Piccola med balkon og søudsigt

Disse 6 værelser har alle balkon og søudsigt. Balkonerne varierer meget i størrelse, men man kan som minimum godt sidde to personer derude. Værelserne, som er små, har lille køleskab, aircondition, lcd-tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar/bruser. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.

Dobbeltværelse med balkon og søudsigt

Disse værelser har balkon og søudsigt. Værelserne er større end Piccola-værelserne og har lille køleskab, aircondition, lcd-tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar/bruser. Der er mulighed for 1 ekstra opredning i disse værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Eremo Gaudio

Varenna, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Lombardiet

search map