Hotel i Bellano ved Comosøen

B&B La Respuchina

Fælleskøkken til de to værelser Værelse Dafne med terrasse Værelse Dafne med hems og jacuzzi Værelse Dafne med hems og jacuzzi Værelse Manteia med balkon Værelse Manteia med hjørnebadekar
 
B&B La Respuchina er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Respuchina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B La Respuchina har to charmerende værelser med udeområde og søudsigt. Og med det lille fælleskøkken kan en eller to familier på op til 7 personer faktisk have egen lejlighed med morgenmaden serveret på egen terrasse. Som pudsig bonus-information kan det nævnes, at Respuchina betyder pindsvin på lokal dialekt. Den hyggelige by Bellano med spisesteder og indkøbsmuligheder ligger ca. 2 km væk.

2 km fra Bellano

Dette gule hus ligger i det lille lokalsamfund Oro oven over Bellano, som der er ca. 2 km ned til. Landsbyens navn Oro (guld) refererer til dens solrige position - og i kombination med beliggenheden lidt oppe ad bjerget, så er der fra denne B&B gode chancer for at nyde smukke farvesymfonier, når solen takker af for dagen. Nede ved søbredden ligger den lille søstrand Spiaggetta d'Oro, som kan nås til fods. Stedet har desuden to mountainbikes, som stilles til rådighed.

Læs mere om B&B La Respuchina

Morgenmad i haven eller på egen balkon

Gæsterne på stedet har også adgang til en køn have, som deles med værtsfamilien, der har tre børn. Her er der en lille legeplads, og der kan dækkes op til morgenmad i haven i godt vejr - alternativt kan morgenmaden indtages på egen balkon/terrasse eller i de kolde måneder i en lille morgenmadssal indendørs. Morgenmaden består af kaffe/the, juice, brød, criossant, marmelade og yoghurt - og hvis der derudover ønskes salami, ost, æg og frugt, så betales der et lille tillæg. Morgenmaden består i høj grad af produkter, som tilvejebringes efter nærhedsprincippet og stedet drives i øvrigt i overensstemmelse med bæredygtige principper. Parkeringsforholdene på stedet er ganske gode: Der er gratis offentlig parkeringsplads foran huset (ca. 12 pladser) og som regel plads til alle - men der er dog ingen garanti for ledige pladser. Huset ligger på en blind vej, der derfor selvsagt er meget lidt trafikeret.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

God løsning til rejseselskab på op til 7 personer

De to værelser ligger på 2. sal og vender ud mod søen. De har et lille køkken til fælles, hvilket betyder, at hvis man bestiller begge værelser (i alt maks. 7 personer), så får man faktisk en lejlighed med to soveværelser, to badeværelser, en balkon, en terrasse og et thekøkken.

Værelserne på B&B La Respuchina

Værelse Manteia med balkon og søudsigt

Dette værelse har himmelseng, sat-tv, wi-fi (gratis) og privat badeværelse på gangen med toilet, hårtørrer og hjørnebadekar. Der er mulighed for én ekstra opredning i dette værelse. Der er ikke aircondition, og der skulle efter sigende ikke være behov for det, da B&B'en ligger højt. Fra dette værelse er der søudsigt og adgang til balkon med søudsigt, hvor eventuelle gæster i Dafne passerer. I og med Manteias private badeværelse ligger på gangen og værelset ikke har privat terrasse men privat gennemgangsbalkon, så koster det lidt mindre end Dafne.

Værelse Dafne med terrasse og søudsigt

Dette værelse har en fin antik dobbeltseng og en trappe som fører op til en hems, hvor der er jacuzzi. Der er også lcd sat-tv, wi-fi (gratis) og privat badeværelse på værelset med toilet og hårtørrer. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger i dette værelse - i så fald opsættes der en ekstra seng nede og en oppe. Der er ikke aircondition, og der skulle efter sigende ikke være behov for det, da B&B'en ligger højt. Fra dette værelse er der direkte udgang til en privat terrasse med søsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B La Respuchina

Læs personlige anmeldelser af B&B La Respuchina som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B La Respuchina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra B&B La Respuchina

Fantastisk hyggeligt

Vi har sjældent oplevet så smuk en udsigt fra vores egen altan med udsigt over Comosøen. Meget venlige og imødekommende værtsfolk. Havde lidt svært ved at sove under dobbeltdyne. Straks næste dag var der redt op med 2 enkeltdyner. Hver morgen på et aftalt tidspunkt stod vores morgenmad i en kurv foran vores dør med alskens hjemmelavede lækkerier og frisk brød og ost. Endda en dug med så vi kunne dække op derude medens vi nød udsigten. Alle penge værd ( billigt)

Læs mere

Et pragtfuldt sted

Vi har nydt ferien, værtinden var fantastisk, og morgenmaden perkekt,
udsigten storslående, dog kunne vi godt have brugt en mere behagelig stol
til at sidde og nyde den

Læs mere

Fantastisk værtinde i smuk bolig

La Respuchina er et fortrinligt valg hvis man vil væk fra mange turister.
En ualmindelig smuk udsigt over Comosøen.
En virkelig rar og omsorgsfuld værtinde der sørger godt for gæsternes velbefindende,
og god til at fortælle om muligheder for ture i området.

Læs mere

Dejlig B & B

Ligesom sidste år var det en dejlig oplevelse af bo på La Respuchina. Værtinden gør alt for at vi skal finde os godt tilpas og serverer en vidunderlig morgenmad på terrassen. Den smukke udsigt over
Comosøen gør oplevelsen helt til et 12-tal.

Læs mere

For lille værelse til en opredning!

OK beliggenhed og dejlig udsigt.
Værelset var meget lille og meget dårligt oplyst. Vi havde fået en opredning og den optog al gulvpladsen, så det hele føltes meget klemt.
Der var ikke rigtig nogen siddepladser, derfor føltes en formiddag med silende regn meget lang.
Endelig var det i beskrivelsen af værelset ikke helt klart, at jacuzzien oppe på hemsen var eneste bademulighed - en virkelig dårlig løsning.

Læs mere

Hyggeligt B&B

Dejligt sted. Rigtig sød værtinde, som gerne giver gode råd om hvad der er spændende i området. Pudsig indretning at værelset, men man kan mærke, at det er indrettet med omhu og varme. Kan stærk anbefales.

Læs mere
 
search map