Hotel i Bellano ved Comosøen

B&B La Respuchina

Fælleskøkken til de to værelser Værelse Dafne med terrasse Værelse Dafne med hems og jacuzzi Værelse Dafne med hems og jacuzzi Værelse Manteia med balkon Værelse Manteia med hjørnebadekar
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

B&B La Respuchina har to charmerende værelser med udeområde og søudsigt. Og med det lille fælleskøkken kan en eller to familier på op til 7 personer faktisk have egen lejlighed med morgenmaden serveret på egen terrasse. Som pudsig bonus-information kan det nævnes, at Respuchina betyder pindsvin på lokal dialekt. Den hyggelige by Bellano med spisesteder og indkøbsmuligheder ligger ca. 2 km væk.

2 km fra Bellano

Dette gule hus ligger i det lille lokalsamfund Oro oven over Bellano, som der er ca. 2 km ned til. Landsbyens navn Oro (guld) refererer til dens solrige position - og i kombination med beliggenheden lidt oppe ad bjerget, så er der fra denne B&B gode chancer for at nyde smukke farvesymfonier, når solen takker af for dagen. Nede ved søbredden ligger den lille søstrand Spiaggetta d'Oro, som kan nås til fods. Stedet har desuden to mountainbikes, som stilles til rådighed.

Læs mere om B&B La Respuchina

Morgenmad i haven eller på egen balkon

Gæsterne på stedet har også adgang til en køn have, som deles med værtsfamilien, der har tre børn. Her er der en lille legeplads, og der kan dækkes op til morgenmad i haven i godt vejr - alternativt kan morgenmaden indtages på egen balkon/terrasse eller i de kolde måneder i en lille morgenmadssal indendørs. Morgenmaden består af kaffe/the, juice, brød, criossant, marmelade og yoghurt - og hvis der derudover ønskes salami, ost, æg og frugt, så betales der et lille tillæg. Morgenmaden består i høj grad af produkter, som tilvejebringes efter nærhedsprincippet og stedet drives i øvrigt i overensstemmelse med bæredygtige principper. Parkeringsforholdene på stedet er ganske gode: Der er gratis offentlig parkeringsplads foran huset (ca. 12 pladser) og som regel plads til alle - men der er dog ingen garanti for ledige pladser. Huset ligger på en blind vej, der derfor selvsagt er meget lidt trafikeret.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

God løsning til rejseselskab på op til 7 personer

De to værelser ligger på 2. sal og vender ud mod søen. De har et lille køkken til fælles, hvilket betyder, at hvis man bestiller begge værelser (i alt maks. 7 personer), så får man faktisk en lejlighed med to soveværelser, to badeværelser, en balkon, en terrasse og et thekøkken.

Værelserne på B&B La Respuchina

Værelse Manteia med balkon og søudsigt

Dette værelse har himmelseng, sat-tv, wi-fi (gratis) og privat badeværelse på gangen med toilet, hårtørrer og hjørnebadekar. Der er mulighed for én ekstra opredning i dette værelse. Der er ikke aircondition, og der skulle efter sigende ikke være behov for det, da B&B'en ligger højt. Fra dette værelse er der søudsigt og adgang til balkon med søudsigt, hvor eventuelle gæster i Dafne passerer. I og med Manteias private badeværelse ligger på gangen og værelset ikke har privat terrasse men privat gennemgangsbalkon, så koster det lidt mindre end Dafne.

Værelse Dafne med terrasse og søudsigt

Dette værelse har en fin antik dobbeltseng og en trappe som fører op til en hems, hvor der er jacuzzi. Der er også lcd sat-tv, wi-fi (gratis) og privat badeværelse på værelset med toilet og hårtørrer. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger i dette værelse - i så fald opsættes der en ekstra seng nede og en oppe. Der er ikke aircondition, og der skulle efter sigende ikke være behov for det, da B&B'en ligger højt. Fra dette værelse er der direkte udgang til en privat terrasse med søsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Hotel Araba Fenice

Iseo, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map