Ferieboliger og hoteller i Bellano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bellano ligger ca. 4½ km nord for billedskønne Varenna i den centrale del af Comosøen. Byen er ikke pulserende men har en fin søpromenade og en lille, historisk bydel med smalle gyder. Herinde finder man små lokale specialforretninger i gågaden Via A. Manzoni, fx spisesteder, to små supermarkeder og en bank. Byen har en fin restaurant nede ved søbredden, en lille strand ved floden og en mindre lystbådehavn.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Offentlig transport

Der er mulighed for parkering (både gratis og betalingsparkering) i Bellano. Da der også er togstation i byen - kan man eksempelvis komme direkte til Milano på godt en time uden at skulle bekymre sig om parkeringskaos inde i storbyen, hvis man skulle få lyst til en dagsudflugt til Italiens centrum for mode og økonomi. Der er også færgeleje i Bellano, som forbinder byen ad søvejen med eksempelvis Varenna, Bellagio, Menaggio og Gravedona. Søger man store supermarkeder, så findes der et kæmpe et af slagsen (Iperal) lige nord for byen Colico (ca. 20 km nord for Bellano).

Læs mere om Bellano

Skjul teksten
 
 
search map