Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bellano ligger ca. 4½ km nord for billedskønne Varenna i den centrale del af Comosøen. Byen er ikke pulserende men har en fin søpromenade og en lille, historisk bydel med smalle gyder. Herinde finder man små lokale specialforretninger i gågaden Via A. Manzoni, fx spisesteder, to små supermarkeder og en bank. Byen har en fin restaurant nede ved søbredden, en lille strand ved floden og en mindre lystbådehavn.

Offentlig transport

Der er mulighed for parkering (både gratis og betalingsparkering) i Bellano. Da der også er togstation i byen - kan man eksempelvis komme direkte til Milano på godt en time uden at skulle bekymre sig om parkeringskaos inde i storbyen, hvis man skulle få lyst til en dagsudflugt til Italiens centrum for mode og økonomi. Der er også færgeleje i Bellano, som forbinder byen ad søvejen med eksempelvis Varenna, Bellagio, Menaggio og Gravedona. Søger man store supermarkeder, så findes der et kæmpe et af slagsen (Iperal) lige nord for byen Colico (ca. 20 km nord for Bellano).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Lombardiet

search map