Feriebolig i Bellagio ved Comosøen

Residence Borgo Le Terrazze

 
Residence Borgo Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgo Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når talen falder på Comosøen og især Bellagio, så får de fleste mondæne associationer. Det harmonerer godt med filosofien bag Residence Borgo Le Terrazze, som foreskriver eksklusive rammer både ude og inde - uden at den høje standard afspejler sig tilsvarende i prisniveauet. Her har alle lejligheder balkon/terrasse med søudsigt og står godt til den panoramiske swimmingpool med udsigt over Comosøen.

Residence Borgo Le Terrazze ligger lidt hævet over Comosøen blot ca. 3 km fra centrum af livlige Bellagio. Det giver uvilkårligt et af søens bedste udsyn, som der er rig mulighed for at nyde fra de mange panoramiske terrasser og ikke mindst fra swimmingpoolen, som er omkranset af liggestole og en udendørsbruser.

Læs mere om Residence Borgo Le Terrazze

Gratis hotel-shuttle
Der er gratis parkering i garagen på stedet, hvilket er en stor fordel i et område som Comosøen, hvor der er knaphed på parkering. Og selv om stedet ligger 3 km fra Bellagio, så kan man faktisk undgå at bruge bilen under opholdet: Hvis man ønsker at spise i restauranten på det nærliggende Hotel Silvio (ca. 2 km), som er ejet af samme familie, så er der gratis shuttle til gæsternes rådighed. Derudover er der gratis shuttle til og fra centrum af Bellagio (ca. 7 daglige afgange fordelt på formiddag og aften, seneste tur er ca. kl. 21:00), hvorfra der afgår færge til både Varenna, Menaggio og Como by. Hvis man i dagtimerne ikke ønsker at bevæge sig væk fra den uimodståelige pool, så er der også mulighed for at købe lidt forskellige småsnacks på stedet.

Indendørs finder man en reception, elevator og morgenmadssal, hvor det er muligt at bestille morgenmad (som buffet) mod tillæg. Stedet fungerer på mange måder som et hotel, ment på den måde, at de normale ekstraudgifter som forbrug (el og vand), sengetøj, håndklæder og slutrengøring alle er inkluderet i prisen. Der er tilmed daglig rengøring i lejlighederne uden mertillæg. Der er et lille fællesvaskeri på stedet, som kan benyttes dog mod tillæg.

Lejlighederne på Residence Borgo Le Terrazze

Etværelseslejlighed med 2+2 sovepladser - med balkon/terrasse og søudsigt

Disse 9 lejligheder har alle balkon eller terrasse med søudsigt. Lejlighederne er elegant indrettede med dobbeltseng, dobbeltsovesofa (kan benyttes mod tillæg), køkkenhjørne (med to kogeplader, kaffemaskine, elkedel, mikrobølgeovn, brødrister og køleskab) og badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden aircondition, internet (stik) og lcd sat-tv i lejlighederne. Der er wi-fi i lobbyen.

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser - med balkon/terrasse og søudsigt

Disse 6 lejligheder har alle balkon eller terrasse med søudsigt. Lejlighederne er elegant indrettede med soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa (kan benyttes mod tillæg), køkkenhjørne (med to kogeplader, kaffemaskine, elkedel, mikrobølgeovn, brødrister og køleskab) og badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden aircondition, internet (stik) og lcd sat-tv i lejlighederne - toværelseslejlighederne har desuden opvaskemaskine. Der er wi-fi i lobbyen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Borgo Le Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Residence Borgo Le Terrazze som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Borgo Le Terrazze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Borgo Le Terrazze

Bedømmelse af Residence Borgo Le Terrazze

Læs mere

Bedømmelse af Residence Borgo Le Terrazze

Læs mere
 
search map