Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Silvio

Hotellets helt nye og smukke træterrasse Suite Familieværelse
 
Hotel Silvio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Silvio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Langs kystvejen, som forbinder Bellagio og Como by, ligger Hotel Silvio i det lille lokalsamfund Loppio - vel at mærke på den rigtige side af vejen med en betagende og panoramisk udsigt til Comosøens vand, bjerge og fiskerlejer.

Bellagio

Fra Loppio har man to muligheder for at nå til centrum af Bellagio til fods: man kan vælge at tilbagelægge de 1.000 m langs vejen, som efter lidt bliver til fortorv - eller som et underskønt alternativt kan man søge genvej gennem den smukke botaniske have Villa Melzi, som er åbent for publikum (mod entrè). Fx findes der en 3-dages rabatbillet til meget overkommelig pris, så kan man både nyde haven, når man vil og desuden skyde en utrafikeret genvej til centrum. På hotellet er der gratis parkering (først-til-mølle), og der er som regel plads til alle. Man kan også ankomme med offentlig transport: enten ved at sejle til Bellagio og gå 1 km (eller med taxa) eller tage bussen fra Como, hvilket er belejligt, da der er busstoppested lige ud foran hotellet.

Læs mere om Hotel Silvio

Søstrand og privat lido

Midtvejs mellem hotellet og centrum af Bellagio (ca. 400 m) ligger Bellagio Lido, som har samme ejer som Hotel Silvio. Lidoen er gennemrenoveret og lokker over sommeren mange festglade unge til om aftenen fra torsdag til lørdag. Her er nemlig festlig stemning i mondæne omgivelser. I dagtimerne fungerer stedet som strandklub med søstrand. Gæsterne på Hotel Silvio har gratis adgang til lidoen, som også er åben for udefrakommende.

Restaurant

På hotellet finder man både indendørs og udendørs restaurant, som begge naturligvis har søudsigt. Maden er primært baseret på fisk, men det er også muligt at få pastaretter og steaks. Der findes ikke noget halvpensionstillæg - man bestiller blot a la carte til overkommelige priser direkte i restauranten. Ønsker man at prøve andre spisesteder, så ligger der en restaurant (Alle Darsene) blot ca. 100 m fra hotellet - og ellers et hav af spisesteder i Bellagio centrum.

Hotellet er allerbedst egnet til par, da det udstråler romantik, og de fleste af værelserne er dobbeltværelser uden mulighed for ekstra opredninger. Familier med børn er dog velkomne på stedet, og der findes også to familieværelser. Ud over restauranterne med søudsigt, som opfordrer stærkt til tomandshygge, så har hotellet også en flot træterrasse med panoramisk søudsigt, liggestole og en lille fontæne med skildpadder(!). Indvendig finder man reception og elevator op til værelserne - mens der er trapper ned til restaurant-niveauet, hvor morgenmaden også serveres (som buffet).

Værelserne på Hotel Silvio

Dobbeltværelse Standard med balkon og søudsigt fra siden

De 8 værelser i denne kategori har balkon og søudsigt fra siden. De har alle aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mod tillæg) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har et lille køleskab. Ekstra opredninger er ikke muligt. Fra disse værelser kan vejen høres lidt mere end fra de øvrige, som vender direkte ud mod søen.

Dobbeltværelse Superior med balkon og direkte søudsigt

De 4 værelser i denne kategori har direkte søudsigt og stor balkon. Indretning og størrelse er nogenlunde den samme som på standardværelserne. De har alle aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mod tillæg) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har et lille køleskab. Ekstra opredninger er ikke muligt.

Suite med balkon og direkte søudsigt

De 2 suiter har balkon og direkte søudsigt. De er større og mere moderne indrettet end standard- og superior-værelserne, og den ene har himmelseng. De ligger begge i niveau ovenover restauranten, og har begge aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mod tillæg), lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredninger er ikke muligt.

Familieværelse med direkte søudsigt

De 2 familieværelser har direkte søudsigt (men ingen balkon). De har skråvægge, da de ligger på kvisten. De har begge aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mod tillæg) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De kan have et lille køleskab. Prisen inkluderer fire personer og ekstra opredninger derudover er ikke muligt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Silvio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Silvio som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Silvio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Silvio

Pragtfuldt hotel

Hotel Silvio er og bliver bare et pragtfuldt hotel, som vi absolut gerne vil vende tilbage til.
Lige fra vi kom startede den gode service, først fik vi oplysning om hvilke attraktioner der er i området, med udlevering af kort og diverse brochurer. Så fik vi vores værelse, som var stort og meget flot og til vores behagelige overraskelse var der køleskab (selvom vi hjemmefra fik af vide at alle værelse med køleskab var lejet ud). Hotellet er meget velholdt og restauranten kan på det varmeste anbefales. At spise så god en middag med et vue over Comosøen, det fås ikke meget bedre. Kunne godt have brugt en pool... men så tog vi ned til Lidoen (500 m fra hotellet) og fik os der en meget stor pool, nemlig søen...

Læs mere

Fint lille hotel

Hotel Silvio er et fint lille romantisk hotel med god service og skøn mad.
Vi kommer gerne tilbage

Læs mere

Flot og charmerende hotel med skøn udsigt

Hotel Silvio var et dejligt sted at opholde sig. Personalet var utrolig søde og hjælpsomme, de gjorde alt for at skabe en god og hyggelig atmosfære. Deres anbefalinger var super. Vi vil meget gerne bo der igen, igen. Venlig hilsen Lone og Poul Mortensen

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Silvio

Super fantastisk hotel - kan kun anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Silvio

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Silvio

Læs mere
 
search map