Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Metropole

 
Hotel Metropole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Metropole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Metropole er et tre-stjernet hotel lige midt i Bellagios historiske centrum med en uovertruffen beliggenhed på Comosøens bred - man nærmest flyder på søen. Hotellet, som er fra starten af 1800-tallet, ligger på søsiden af vejen (byens eneste med sådan en beliggenhed), og bagtil går byens karakteristiske trapper op til Bellagios livlige handelsgade. Butikker, restauranter og indkøbsmuligheder ligger således inden for gåafstand.

Solterrasse med søudsigt

Oppe på taget af hotellet er der en kæmpe solterrasse med solvogne og en pragtfuld udsigt over søen. På hotellet findes reception, restaurant med udendørs servering på den fine terrasse langs søen (morgenmaden serveres som buffet), terrasse med bar, lounge, tv-stue med satellit-tv og elevator.

Læs mere om Hotel Metropole

Sejl til de andre byer ved Comosøen

Det lille færgeleje i byen ligger ved siden af hotellet, og man kan derfor forvente lidt aktivitet a la Jullerup Færgeby, hvilket giver nostalgisk charme, men også lidt støj. Det betyder fx, at man nemt og bekvemt kan komme rundt til Comosøens andre charmerende byer. Hotellets absolutte styrke er utvivlsomt beliggenheden og søudsigten, mens svagheden kunne være, at enkelte dele af hotellet kan virke lidt uddaterede. Der findes offentlig parkering ca. 50-200 meter fra hotellet.

Dobbeltværelse med søudsigt fra siden
- Disse 22 værelser er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har søudsigt fra siden og ingen balkon, men man kan som sagt frit benytte den store fælles tagterrasse. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse 18 værelser er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har direkte søudsigt og en balkon på ca. 3 m². Ekstra opredninger er ikke mulige her.
Dobbeltværelse med terrasse og søudsigt
- Disse fire værelser ligger på 1. sal, er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har direkte søudsigt og en terrasse på ca. 18 m². Ekstra opredninger er ikke mulige her.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Metropole

Læs personlige anmeldelser af Hotel Metropole som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Metropole. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Metropole

Pulserende by både til lands o til vands

Voldsomt mange turrister i forbindelse med weekenden og dermed med meget færgefart og lugtgener. Fik et fantastisk hjørne med 2 altaner, et mod strandpromenaden med folkelivet og et mod søen! Benævnelsen "Julerupfærgeby" passer perfekt til stedet.

Læs mere

Fantastisk udsig

Hotellet er til 3-4 stjerner, hvor udsigten og tagterrassen trækker op ad.
Der er en del larm fra færge og bade, det skal man være forberedt på.
Personalet er meget venlige og morgenmaden god. Har ikke prøvet andre måltider.
Fantastisk dejlig by om omegn.

Læs mere

Smukt og meget charmerende

Vi havde tre nætter på hotel Metropol, 2 voksne og 3 teenage piger, og vi var alle 5 enige om at det var for lidt. Hotellet og byen var enestående! At sidde på terrassen, eller tagterrassen med udsigt over Comosøen og se livet på vandet med færgerne og bådene tøffende ind og ud var bare så hyggeligt- det var ligesom beskrevet, et Italiensk "julerup færgeby"

Læs mere

Joan boede på Hotel Metropole i Bellagio fra d. 19. til d. 22. september 2011.

Turen gik rigtig godt. Alt forløb som det skulle. Hotel Metropole ligger fantastisk – blot et stenkast fra søen og færgelejet. Smukt. Værelset fint og personalet kompetent og servicemindet.

Læs mere

Peter fra Charlottenlund boede på Hotel Metropole i Bellagio fra d. 15. til d. 20. august 2010.

Vi kan kun sige at alle vores forventninger til hotel metropole i bellagio blev opfyldt. Værelset (nr. 410) var lidt småt, men det blev til gengæld opvejet af udsigten fra balkonen, der var udsigt til div. Færgelejer og leben på anløbsbroer ved færger og turbåde. Udsigten mod bjergene på den anden side af side er ubetalelig. Kommer man i bil anbefales det på kraftigste at få reserveret garage, da det er umuligt at parkere i selve byen, der kræves en adgangskode til bommen ind ibyen, den fås kun med reservation af garage. Selv byen er vældig hyggelig og levende med gode spisesteder ( La Grotta kan anbefales) Ugen efter var vi i Stresa på Hotel Flora der ligger en halv times gang til centrum, men til gengæld lå svævebanen fem minutter fra hotellet. Hotellet er ganske udmærket pæne værelser, vi fik et handicapværelse (336) med kæmpe tagterrase dog ikke direkte med sø udsigt, men ok alligevel. En heldagstur med Lago Maggiore express til Logano i Schweiz og båd retur til Stresa.

Læs mere

John og familie fra Roskilde boede på Hotel Metropole i Bellagio fra d. 9. til d. 13. juli 2010.

Helt i top, skønt hotel og sødt og hjælpsomt personale.

Læs mere
 
search map