Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Metropole

 
Hotel Metropole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Metropole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Metropole er et tre-stjernet hotel lige midt i Bellagios historiske centrum med en uovertruffen beliggenhed på Comosøens bred - man nærmest flyder på søen. Hotellet, som er fra starten af 1800-tallet, ligger på søsiden af vejen (byens eneste med sådan en beliggenhed), og bagtil går byens karakteristiske trapper op til Bellagios livlige handelsgade. Butikker, restauranter og indkøbsmuligheder ligger således inden for gåafstand.

Solterrasse med søudsigt

Oppe på taget af hotellet er der en kæmpe solterrasse med solvogne og en pragtfuld udsigt over søen. På hotellet findes reception, restaurant med udendørs servering på den fine terrasse langs søen (morgenmaden serveres som buffet), terrasse med bar, lounge, tv-stue med satellit-tv og elevator.

Læs mere om Hotel Metropole

Sejl til de andre byer ved Comosøen

Det lille færgeleje i byen ligger ved siden af hotellet, og man kan derfor forvente lidt aktivitet a la Jullerup Færgeby, hvilket giver nostalgisk charme, men også lidt støj. Det betyder fx, at man nemt og bekvemt kan komme rundt til Comosøens andre charmerende byer. Hotellets absolutte styrke er utvivlsomt beliggenheden og søudsigten, mens svagheden kunne være, at enkelte dele af hotellet kan virke lidt uddaterede. Der findes offentlig parkering ca. 50-200 meter fra hotellet.

Dobbeltværelse med søudsigt fra siden
- Disse 22 værelser er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har søudsigt fra siden og ingen balkon, men man kan som sagt frit benytte den store fælles tagterrasse. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse 18 værelser er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har direkte søudsigt og en balkon på ca. 3 m². Ekstra opredninger er ikke mulige her.
Dobbeltværelse med terrasse og søudsigt
- Disse fire værelser ligger på 1. sal, er pænt indrettede og har alle værdiboks, minibar, telefon, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har direkte søudsigt og en terrasse på ca. 18 m². Ekstra opredninger er ikke mulige her.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Seven Park Hotel

Colico, Lombardiet

Hotel Metropole & Suisse

Como, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map