Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Excelsior Splendide

 
Hotel Excelsior Splendide er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Excelsior Splendide er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Excelsior Splendide er et 3-stjernet og familiedrevet hotel i libertystil, som ligger i centrum af Bellagio, med direkte adgang til søen. Der hører en stor have til hotellet, en dejlig udendørs pool og bar med terrasse ud mod søen. Det er blot en mindre trafikeret vej som adskiller hotellet fra den smukke sø.

Nyd den historiske atmosfære

Hotellet er fra en svunden tid, så her er der højt til loftet, brede døre, gigantiske trapper, knirkende trægulve og det oser af stemning og nostalgi. Det er ikke moderne, måske snarere en smule slidt, men her er både hyggeligt og komfortabelt. Det bedste ved hotellet er beliggenheden, hvor du bor ud til søen, og kun har kort gåafstand til byens udbud af butikker, restauranter og indkøbsmuligheder.

Læs mere om Hotel Excelsior Splendide

Dage fyldt med nye indtryk

Du bor som nævnt i udkanten af byen, og da den ikke er så stor, betyder det, at det kun tager dig et par minutter at nå det absolutte centrum (ca. 150 meter). Det betyder også, at du har alle byens restauranter og caféer lige i nærheden. Du bor også tæt på kajen i Bellagio, og herfra kan du tage på eventyr i båd, og på den måde beundre det smukke landskab du befinder dig i.

Vel hjemme igen, kan du enten slappe af på terrassen med en kølig forfriskning eller tage dig en forfriskende svømmetur i poolen. Desværre har poolen ikke den bedste placering, da den ligger i haven bag hotellet, og altså væk fra søen. Og der er ingen solsenge eller parasoller ved poolen, men kun solstole, som står på græsset.

Der er restaurant og bar

Hotellets restaurant ligger i den store pompøse spisesal med antikke lysekroner. Restauranten tilbyder både mulighed for at spise frokost og middag, og du kan enten sidde inde eller ude på terrassen. Nede ved søen ligger hotellets bar, hvor du ikke bare kan bestille et godt glas vin men også et lettere måltid. Er du vild med italiensk is, som er fremstillet på traditionel vis, er der heldigvis en isbar lige i nærheden.

Vælg et værelse som passer dig

Der er i alt 55 værelser, som alle er indrettet med wi-fi, aircondition, satellit TV, værdiboks, telefon og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Nogle værelser har balkon som du kan gå ud på, eller en såkaldt fransk balkon (som du ikke kan gå ud på). De franske balkoner er på 2. og 3. sal, hvilket betyder at du har en bedre udsigt end fra de værelser på 1. sal som har rigtig balkon, men som faktisk ikke har nogen udsigt. Du skal være opmærksom på, at der det meste af året kan forekomme en del liv på havnepromenaden foran hotellet, og at de værelser som ligger øverst og har fransk balkon, er mindre udsatte for støj.

Læs om værelserne på Hotel Excelsior Splendide

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Excelsior Splendide

Læs personlige anmeldelser af Hotel Excelsior Splendide som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Excelsior Splendide. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Excelsior Splendide

Bedømmelse af Hotel Excelsior Splendide

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Excelsior Splendide

Jeg kan varmt anbefale dette hotel til andre lidt kræsne mennesker. Værelset var smukt (værelse m. balkon ud mod søen) , hygiejnen i top.Meget venlig betjening og super lækker mad, dog er morgenmaden lidt kedelig. Jeg tager gerne tilbage dertil engang :)
Kirsten Bang

Læs mere

Preben og familie fra Bjerringbro boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 4. til d. 9. juli 2011.

Turen gik godt, og vi er meget tilfredse med vor ophold i Bellagio, som helt levede op til vor forventninger i forhold til det vi kunne se på hjemmesiden.
Det vil være et hotel ophold vi vil anbefale til andre, og vi vil helt sikkert tager til Como søen igen næste år.

Læs mere

Preben og rejsepartner fra Middelfart boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 21. til d. 23. september 2009.

Hotel Splendid er et dejligt hotel, men det er et minus, at man skal betale for parkering. Bellagio er en smuk by med dejlige butikker og restauranter.
Hotellets mad var virkelig god.. der var mange muligheder for udflugter med skib.

Læs mere

Linda og familie fra Åbyhøj boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 10. til d. 13. juli 2007.

Vi havde en pragtfuld tur til Bellagio - der er dog et par knaster som I bør rette til de næste der skal afsted. 1) kørselsvejledningen var særdeles mangelfuld - den var mildt sagt ubrugelig - I bør lige lave en beskrivelse fra DK - (det er jo ikke alle der har været i Italien før) - dette var dog ikke vores problem - vi kan sagtens finde vej - MEN MEN - I kunne godt have forklaret at man skal tage en færge over for at komme til hotellet i Bellagio- Det tog godt nok lidt meget tid samt fingersprog at finde ud af det.
2) Det burde være oplyst, at der IKKE forefindes parkeringsmuligheder i forbindelse med hotellet og at der skulle betales for at holde på offentlige parkeringsplader LAAANGT fra hotellet. Med derover var det et aldeles pragtfuldt sted - med den skønneste udsigt man kan tænke sig - venligt personale - god service - bare tip top.

Læs mere

Kaj og rejseledsager fra Hvalsø boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 23. til d. 28. april 2007.

Vi opholdt os i Bellagio ved Como-søen fra d.23.april, hvortil vi ankom fra Torino først med tog til Milano, derfra med tog til Como, og til sidst med bus til Bellagio. Vi tog hjem d.28.april, idet vi selv havde fundet en alternativ rejsemulighed: vi tog med færgen til Varenna, derfra med tog til Milano og videre med shuttlebus til Malpensa-lufthavnen.
Togdriften forekommer mere regelmæssig end i Danmark, og billetpriserne er særdeles rimelige. Togvognene er om ikke topmoderne, så dog af en rimelig standard.

I Bellagio boede vi på Hotel Exelsior Splendid, et flot hotel i Jugendstil beliggende lige ved havnen. Et udmærket værelse, der blev rengjort hver dag til vores fulde tilfredshed. Morgenmad og aftensmad indtog vi i den tilhørende, store restaurant, der dog kunne virke noget tom, idet der intet tidspunkt var mere end 20 gæster (højsæsonen er først senere). Morgenmaden var sådan nogenlunde, vi var dog ikke begejstrede for deres meget krummende rundstykker/ boller, som også var tilbehør til aftensmaden.
Denne var til gengæld over middel og ganske velsmagende og varieret, det var sjældent vi kunne spise op. Husets vin var ikke noget at råbe hurra for og også for dyr.
Et minus at ungtjenerne kun talte italiensk, og at de havde lidt for travlt med at fjerne tallerkenerne, endnu inden man havde spist færdig.
Til gengæld en stor ros til pigerne i receptionen, som var sprogkyndige, og meget hjælpsomme med at finde oplysninger om togtider, vandreture o.s.v.
Apropos vandreture kunne turistinformationen ved havnen kun oplyse om nogle ture i byen og dens omegn, der i sig selv var udmærkede, men en rigtig vandretur ind i en afsides dal langs en rindende strøm kom vi først ud på, da vi på det gode turistkontor i Menaggio blev orienteret om de mange muligheder.
Vi synes godt om området og byen med de stejle gader og mange butikker, der - selv om det ganske vist er mærkevarer, de sælger - tager nogle horrible priser.(Hvem har egentlig råd til alle disse dyre ting?). Restauranterne er bestemt heller ikke billige - over 100kr for kaffe og et stykke tærte til 2 personer!

Et tip: vi havde oprindelig planlagt at tage til Bellagio først og derefter til Torino, men måtte bytte om på de 2 rejsemål af følgende årsag. Vi landede i Malpensa ved 19-tiden, og på det tidspunkt er det ikke muligt at komme til Como/Bellagio, med mindre man lejer en bil. Derimod kunne vi tage en shuttle-bus til Torino, hvor vi ankom ved 23-tiden.

Læs mere
 
search map