Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Excelsior Splendide

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Excelsior Splendide er et 3-stjernet og familiedrevet hotel i libertystil, som ligger i centrum af Bellagio, med direkte adgang til søen. Der hører en stor have til hotellet, en dejlig udendørs pool og bar med terrasse ud mod søen. Det er blot en mindre trafikeret vej som adskiller hotellet fra den smukke sø.

Nyd den historiske atmosfære

Hotellet er fra en svunden tid, så her er der højt til loftet, brede døre, gigantiske trapper, knirkende trægulve og det oser af stemning og nostalgi. Det er ikke moderne, måske snarere en smule slidt, men her er både hyggeligt og komfortabelt. Det bedste ved hotellet er beliggenheden, hvor du bor ud til søen, og kun har kort gåafstand til byens udbud af butikker, restauranter og indkøbsmuligheder.

Læs mere om Hotel Excelsior Splendide

Dage fyldt med nye indtryk

Du bor som nævnt i udkanten af byen, og da den ikke er så stor, betyder det, at det kun tager dig et par minutter at nå det absolutte centrum (ca. 150 meter). Det betyder også, at du har alle byens restauranter og caféer lige i nærheden. Du bor også tæt på kajen i Bellagio, og herfra kan du tage på eventyr i båd, og på den måde beundre det smukke landskab du befinder dig i.

Vel hjemme igen, kan du enten slappe af på terrassen med en kølig forfriskning eller tage dig en forfriskende svømmetur i poolen. Desværre har poolen ikke den bedste placering, da den ligger i haven bag hotellet, og altså væk fra søen. Og der er ingen solsenge eller parasoller ved poolen, men kun solstole, som står på græsset.

Der er restaurant og bar

Hotellets restaurant ligger i den store pompøse spisesal med antikke lysekroner. Restauranten tilbyder både mulighed for at spise frokost og middag, og du kan enten sidde inde eller ude på terrassen. Nede ved søen ligger hotellets bar, hvor du ikke bare kan bestille et godt glas vin men også et lettere måltid. Er du vild med italiensk is, som er fremstillet på traditionel vis, er der heldigvis en isbar lige i nærheden.

Vælg et værelse som passer dig

Der er i alt 55 værelser, som alle er indrettet med wi-fi, aircondition, satellit TV, værdiboks, telefon og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Nogle værelser har balkon som du kan gå ud på, eller en såkaldt fransk balkon (som du ikke kan gå ud på). De franske balkoner er på 2. og 3. sal, hvilket betyder at du har en bedre udsigt end fra de værelser på 1. sal som har rigtig balkon, men som faktisk ikke har nogen udsigt. Du skal være opmærksom på, at der det meste af året kan forekomme en del liv på havnepromenaden foran hotellet, og at de værelser som ligger øverst og har fransk balkon, er mindre udsatte for støj.

Læs om værelserne på Hotel Excelsior Splendide

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map