Villa i Bellagio ved Comosøen

Casa Scandia

 
Casa Scandia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Scandia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bellagio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i højdedragene bag Bellagio ligger denne skønne villa med en dejlig terapeutisk udsigt over Comosøen. Villaen befinder sig blot 500-1000 meter fra den lille landsby Civenna, som både byder på udsigtspladser, landsbystemning, supermarked og spisested.

Villaen ligger på en skråning, hvilket skaber nogle skønne rum i haven: små hyggekroge, panoramiske udsigter, lille plæne med solvogne og indbydende terrasser. Der er terrasser på begge sider af huset, så man altid har mulighed for at vælge sol og læ under eftermiddagsluren eller aftensmåltidet.

Læs mere om Casa Scandia

Der er desuden en gasgrill til rådighed, om man skulle ønske at tilberede middagen under åben himmel og skue ud over søen. Her i 600 m. over havet er luften om sommeren fuld af sødme, men uden at være kvælende hed.

Indvendig er huset fordelt på to etager: i stueetagen møder man først entré, hyggelig pejsestue med fladskærms-satellit-tv, køkken, læseværelse og badeværelse med toilet og badekar. Køkkenet er ganske rigt udstyret med nyt stort køleskab (American style), mikrobølgeovn, komfur med 3 blus og 1 kogeplade og vaskemaskine.

På næste etage finder man husets 4 soveværelser og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Der er 1 soveværelse med skråvæg og dobbeltseng, 1 børneværelse med skråvæg og 3 enkeltsenge, 1 stort og lyst soveværelse med dobbeltseng og søudsigt og endelig 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Der er desuden et lille træningscenter, hvis man skulle løbe ind i en regnvejrsdag.

Huset er pænt og mange af møblerne er fine antikke møbler, mens andre møbler har set bedre dage og kan virke en anelse slidte.

Der hører en privat parkeringsplads til villaen med plads til to biler. Afstanden til Bellagio er blot ca. 7 km, som kan tilbagelægges enten i bil eller med bus.

Skjul teksten
 
 
search map