Ferieboliger og hoteller i Bellagio

Bellagio ligger yderst på næsset Færgetrafikken skaber stemning på søen De hyggelige og smalle handelsgågader midt i Bellagio Færgerne på Comosøen sejler hyppigt Byliv i Bellagio
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bellagio er en lille hyggelig by med smalle og stejle stræder, hvor man finder diverse butikker med alt fra madvarer til kunsthåndværk. Byen er meget besøgt, især da det er her færgen lægger til nede ved det lille charmerende færgeleje, hvorfra man blandt andet kan sejle til nabobyerne Varenna, Menaggio og Cadenabbia. Der er mange muligheder for restaurantbesøg i Bellagio-området, lige fra traditionelle små familiedrevene restauranter til mere anerkendte gourmet-restauranter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Vand til næsten alle sider

Bellagio er enestående i kraft af sin beliggenhed med vand til næsten alle sider. Byen er meget stemningsfuld og indbydende med sin søpromenade med blomster, markeder og caféer samt forretningsgaden længere oppe i byen, hvor mange hyggelige butikker ligger side om side og byder på glimtvise søkig ad de stejle gade, som vender ned mod vandet.

Området er også kendt for sine mange flotte herskabelige villaer. I Bellagio møder man både Villa Melzi og Villa Serbelloni. Villa Melzi er åben for offentligheden og kan desuden fremvise en usædvanlig skøn park.

Læs mere om Bellagio

Comosøens knudepunkt

Fra Bellagio har man en enestående udsigt ud over søens 3 grene: den nedre vestre gren og øvre del af Lago di Como samt Lago di Lecco, som den nedre østre gren hedder. Denne udsigt er af forfatteren Stendhal i sin bog "Chartreuse de Parme" beskrevet som værende lig med - dog uden at overgå den smukkeste udsigt i verden - udsigten over Napolibugten. Franskmandens værk udspiller sig primært i Villa Carlotta, som er beliggende på den modsatte søbred af Bellagio.

Der er egentlig ikke langt mellem Como og Bellagio, men turen tager nemt en time på grund af den smalle og snoede vej langs kysten. Selv om strækningen er meget smuk, så er turen at foretrække med båd, da det er meget mere afslappende og mindre halsbrækkende.

Skjul teksten
 
 
search map