Hotel i Aprica i Lombardiet

Antares Club Hotel

 
Antares Club Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antares Club Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aprica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger solrigt lige ved skoven, omkring 200 meter fra centrum af byen.
Palabione skilift ligger 800 meter fra hotellet og kan nås med skibus, hvis stoppested ligger lige over for hotellet. Skiskolens træningsløjper ligger 600 meter fra hotellet.

Hotelværelserne er møbleret meget enkelt og er alle udstyret med satellitfjernsyn, telefon og badeværelse. Det er også muligt at få suite-værelser, bestående af to soveværelser med fælles bad og "economy" værelser, som er mere slidte men også billigere (der ydes 20 kr. rabat pr. person om dagen).

Hotellets restaurant serverer både morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet. Der bliver arrangeret en middag med lokale specialiteter fra Valtellina hver uge. Hotellet har desuden stor hall, bar, fjernsynssal, børneklub, læsesal med pejs, billard, skidepot, elevatorer, parkeringsplads og - mod betaling - garage.

På stedet betaler man det obligatoriske klubkort, som inkluderer skibus til skiliften (men ikke derfra til hotellet), udflugter på ski med guide, børneklub for børn mellem 4 og 12 år, dag- og aftenunderholdning (musik, kabaret og spil), adgang til diskotek Club Charlie og adgang til pool på Aprica idrætscenteret, rabat på skileje, skiskole og Sportur (sauna, hydromassage, tyrkisk bad).

Læs mere om Antares Club Hotel

Mod betaling arrangeres udflugter på skiscooter både om dagen og om natten.

Skjul teksten
 
 
search map