Ferieboliger og hoteller i Aprica

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aprica er skiområde, som uden for Italien er ganske ukendt. I Italien er det til gengæld meget kendt, for her huserede det italienske skilandshold i mange år. Stedet er slet ikke så lille og skiterrænet er ganske interessant med varierende sværhedsgrader.
Aprica Ski
Byen er ganske stor pga. de mange hoteller og lejligheder, og der er god stemning i byen døgnet rundt. Der er mange restauranter, pizzeriaer, barer og cafeer, godt med after-ski. Prisniveauet er rimeligt pga. de mange italienere og maden derfor god og traditionel.
Skiterrænet går fra 1.180 meters højde og op til 2.600 meters højde. Når man er deroppe kan man ikke andet end betages af den smukke udsigt og de besynderligt formede bjergsider.
Nemmest er det at køre med bil hertil ad Brennermotorvejen og dreje fra ved Bolzano syd, køre igennem Val di sole og op over Passo Tonale ned til Édolo. Nærmeste lufthavne er Bergamo og Milano.
.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map