Hotel i Vezzano Ligure i Ligurien

Hotel Al Convento

 
Hotel Al Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Al Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vezzano Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I centrum af Vezzano Ligure by ligger dette hotel, som engang tilhørte den nærliggende Santa Maria Assunta e Sebastiano kirke og blev benyttet som kloster.

På hotellet finder du reception, restaurant, bar og have med liggestole. Der er mulighed for parkering på en af de offentlige pladser i nærheden af hotellet.

Læs mere om Hotel Al Convento

Hotellets værelser er alle forskellige og hvert med sit eget særpræg, der til dels skyldes at det ikke har været nemt at flytte vægge og vinduer i den bygning som hotellet ligger i. Til gengæld emmer alle værelserne af sjæl og atmosfære. De er udstyrede med satellitfjernsyn, telefon, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Hotellet anbefales til de rejsende der foretrækker at udforske områdets spændende seværdigheder, frem for at ligge ved en swimmingpool, og så har man en hyggelig lille by næsten for sig selv om aftenen.

Du kan nemt komme til Sarzana, Lerici og Portovenere. Le Cinque Terre naturreservatet ligger ligeledes for foden af bjergene. En tur til Pisa eller Lucca eller Viareggio i den nordlige del af Toscana ligger også inden for en rimelig afstand.
N.B. Om søndagen er hotellets restaurant ikke åben!

Skjul teksten
 
 
search map