Hotel i Vernazza i Cinque Terre

Lulù Rooms

 
Lulù Rooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lulù Rooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vernazza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse fire romantiske og højtloftede værelser ligger centralt i kunstnerkolonien Vernazza - af mange kåret til det mest maleriske fiskerleje i Cinque Terre. Inden for ca. 250 m møder man både hovedgaden via Roma, den idylliske havn med den lille sandstrand, togstationen, offentlig parkering og vandrestierne.

Man træder over en lille bro for at ankomme til Lulù Rooms, som ligger på 1. sal. Under broen løber en å, hvis rislen forstærker hele det harmoniske billede. Selv om værelserne ligger tæt på Vernazzas livlige hovedgade og togstationen, så er beliggenheden fredelig, da der ikke kommer så mange mennesker oppe bag byen. Lige ved siden af finder man byens posthus. Lulù Rooms tilbyder ikke morgenmad, men der er køleskab i alle værelser og mange kaffebarer i Vernazza (ca. 200 m).

Læs mere om Lulù Rooms

Dobbeltværelse Ocra
- Elegant dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Værelset, som har privat badeværelse (med toilet og bruser) på gangen (ca. 2 m fra døren), er nyrenoveret og har køleskab og et flot originalt flisegulv. Værelset koster lidt mindre end de to med balkon og badeværelse på værelset.
Dobbeltværelse Azzurra med balkon
- Elegant dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Værelset, som har privat badeværelse (med toilet og bruser) inde på værelset, er nyrenoveret og har køleskab og et flot originalt flisegulv. Værelset har i øvrigt en stor balkon, hvor der er morgensol.
Dobbeltværelse Rosa med balkon
- Elegant dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Værelset, som har privat badeværelse (med toilet og bruser) inde på værelset, er nyrenoveret og har køleskab og et flot originalt flisegulv. Værelset har i øvrigt en balkon, hvor der er eftermiddagssol.
Dobbeltværelse Viola med køkkenhjørne
- Elegant dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Værelset, som har privat badeværelse (med toilet og bruser) på gangen (ca. 1 m fra døren), er nyrenoveret og har et flot originalt flisegulv. Værelset koster lidt mindre end de to med balkon og badeværelse på værelset - men til gengæld har dette værelse køkkenhjørne med køleskab og vaskemaskine, som gør det særdeles velegnet til længere ophold.

Skjul teksten
 
 
search map