Feriebolig i Vernazza i Cinque Terre

Balcone Margherita

Balcone Margheritas ubetalelige udsigt over Cinque Terre-byen Corniglia Det lidt mindre soveværelse Soveværelse med balkon og havudsigt Kirken i San Bernardino
 
Balcone Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vernazza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Margherita ligger i den lille landsby San Bernardino højt hævet over de famøse Cinque Terre-byer Corniglia og Vernazza (ca. 3 km til dem begge). Udsigten fra balkonen over Corniglias pastelbeklædte huse og resten af Nationalparken Cinque Terre ville de fleste give deres højre arm for.

Fra landsbyen San Bernardino, hvor de fleste hedder Basso til efternavn, går der bus ned til Vernazza flere gange dagligt. Ud over sin umiskendelige beliggenhed 300 m over havet så finder man i denne landsby en smuk kirke og en bar, hvor de lokale samles. Der er gratis parkering her. Nærmeste strand er enten Guvano nede ved Corniglia (også naturiststrand) eller den store strand i Monterosso (togtur på ca. 5 min. fra Vernazza)

Læs mere om Balcone Margherita

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)
- Lejligheden ligger midt i San Bernardino i en høj stueetage. Man kommer direkte ind i en stor opholdsstue med smukt træloft, køkkenhjørne (med køleskab, fryser, vaskemaskine, komfur med 4 gasblus og ovn), tv med italienske kanaler og sofa (hvor der er mulighed for en ekstra opredning til et barn på op til 13 år). Fra stuen er der havudsigt og frit udsyn til landsbyen Corniglia. Fra stuen leder en fordelingsgang ind til et nyt badeværelse med toilet og bruser, et mindre soveværelse med dobbeltseng og et større soveværelse med dobbeltseng og balkon med havudsigt. De 300 m over havet skulle gøre, at aircondition ikke skulle være nødvendig.

Skjul teksten
 
 
search map