Hotel i Ventimiglia i Ligurien

Hotel La Riserva

 
Hotel La Riserva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Riserva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ventimiglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo på en bakketop, hvor øjet møder Italien til venstre, Middelhavet ligeud og Frankrig til højre. Hotel La Riserva ligger blot ca. 3 km uden for Ventimiglia, hvor Italien grænser op til Frankrig. Dette giver mange udflugtsmuligheder og et mangfoldigt køkken og sprog.

Ud over de rolige omgivelser og den smukke beliggenhed i 380 meters højde, udmærker La Riserva sig ved den store swimmingpool (20 x 8 m) med rutchebane, børnepool og andre aktiviteter som bordtennis og et lille fitness-center. Der er også skønne solterrasser og andre udsigtspunkter, hvorfra man kan falde i svime over udsigten mod Italien eller Frankrig.

Læs mere om Hotel La Riserva

Indendørs finder man et nydeligt og pænt hotel (alle fællesrum er dog ikke moderniserede) med reception, restaurant (frit valg mellem a la carte eller halvpension) og morgenmadssal (morgenmad kan tilvælges mod et tillæg). Parkeringsforholdene er gode og gratis, men bemærk at vejforholdene herop er stejle og somme tider smalle. På Google Maps ligger hotellet tilsynesladende oven på motorvejen, men der er altså tale om en dyb tunnel og flere hundrede meters højdeforskel, så man kan hverken høre eller se motorvejen. Der er blot ca. 2½ km ned til vandet (besøg evt. den offentlige sandstrand Le Calandre) og til Ventimiglia by. Ønsker man at lade bilen stå, er der et busstoppested ca. 300 m fra hotellet (NB: afgangene er ikke hyppige). Der er ingen elevator på hotellet.

Standardværelse med balkon:
- De seks standardværelser har alle balkon, og flere af dem har havudsigt. Værelserne har aircondition, værdiboks, satellit-tv, telefon, minibar, mulighed for wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning i denne værelsestype er ikke mulig.

Suite med balkon:
- De seks suiter har alle balkon (nogle sågar to), og flere af dem har havudsigt. Suiterne er opdelt i en soveafdeling med dobbeltseng og en opholdsafdeling med mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har aircondition, værdiboks, satellit-tv, telefon, minibar, mulighed for wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/jacuzzi.

Familieværelse med balkon/terrasse og havudsigt:
- De fire familieværelser ligger i en bygning for sig selv og fordeler sig i to plan: to familieværelser ligger i stueplan (hvilket pga. niveauforskellene betyder, at man går ned ad en trappe for at komme ned i stueplan) og har terrasse, mens de to andre ligger på 1. sal (dvs. at man går direkte ind i værelserne i gadeniveau) med balkon (samme størrelse som terrasserne). Balkonerne/terrasserne er møblerede med pæne træhavemøbler og har en skøn havudsigt. Selve værelserne består af et stort soveværelse med dobbeltseng, mulighed for ekstra opredning og udgang til balkon/terrasse. Derudover er der et værelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har aircondition, værdiboks, satellit-tv, telefon og mulighed for wi-fi. Familieværelserne er lidt mere diskret indrettede end de andre værelsestyper.

Skjul teksten
 
 
search map