Anmeldelser af Casa Lorenzina Bed & Breakfast

 
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ventimiglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Læs personlige anmeldelser af Casa Lorenzina Bed & Breakfast som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Lorenzina Bed & Breakfast. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lone og familien fra Ringsted boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 19. til d. 22. juli 2008.

Ventimiglia er et sted vi aldrig kommer igen. Vi har ikke lyst til at skal indrette os - når vi har ferie - efter hvad humør ejeren er i. Morgenmaden var god, men ikke til de penge det kostede. Et ex. frugten vi fik var overhældt med pernod - også på vores børns. I vejledningen står at han hjælper med bagage. Vi så ikke skyggen af ham. Vores bil fik en ødelagt bagskærm af at køre op til stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Sven-Erik og rejsefælle fra Roslev boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Efter en dejlig uge i Casa Lorenzina kan vi kun beklage, at vi ikke hver dag kan spise vores morgenmad i sådanne omgivelser! Udsigten er simpelthen ubeskrivelig. Smuk, smuk, smuk.
Alt har fungeret fint, Pier er utrolig hjælpsom, hyggelig og imødekommende. ( Husk at ringe til ham,inden ankomst; det ser han åbenbart helst!).
Personligt syntes vi ikke, byen Ventimiglia var noget særligt,men opholdt os mere i den hyggelige Menton på den franske side. Fredagsmarkedet i Ventimiglia er stort og herligt. Men gør brug af bus, taxa eller dine ben - det er håbløst at finde parkering. Vi fandt en rigtig dejlig, ikke overfyldt, strand i Bordighera på Lungomare Argentina. Det var nemt (og uden afgift) at finde parkering. Stranden er meget børnevenlig. Ca. 25 km nordøst for Ventimiglia ligger en lille uspoleret by ved navn Castel Vittorio. Absolut et besøg værd. Endelig kan vi oplyse, at vi havde stor glæde af at have kikkert med. Fra vores værelse kunne vi se delfiner lege! Alt i alt et ufatteligt smukt sted med dejlige mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans-Chr. og Dea fra Brøndby boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 16. til d. 17. august 2006.

Vi er kommet godt hjem og vi har haft en fantastisk oplevelse hos Pier på Casa Lorentzina.
Han var en helt fantastisk vært og vi fik en sublim betjening, fra vi trådte ind af døren til vi forlad ham igen. Jeg har endnu ikke oplevet hoteller der kunne sammenlignes med Pier.
Det sikkert ikke sidste gang vi stikker hovedet forbi og vi vil ikke tøve med at anbefale Pier og Casa Lorentzina.
Til jer fra In-Italia skal der også lyde ros. Både inden vi tog afsted, hvor I beredvilligt svarede på store og små spørgsmål. Men også da vi midtvejs igennem Schweiz fandt ud af, at vi gerne ville booke en ekstra overnatning. Super service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans-Christian og hans hustru fra Brøndby boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 16. til d. 23. august 2006.

Vi er kommet godt hjem og vi har haft en fantastisk oplevelse hos Pier på Casa Lorentzina. Han var en helt fantastisk vært og vi fik en sublim betjening, fra vi trådte ind af døren til vi forlad ham igen. Jeg har endnu ikke oplevet hoteller der kunne sammenlignes med Pier. Det sikkert ikke sidste gang vi stikker hovedet forbi og vi vil ikke tøve med at anbefale Pier og Casa Lorenzina.

Til jer fra In-Italia skal der også lyde ros. Både inden vi tog afsted, hvor I beredvilligt svarede på store og små spørgsmål. Men også da vi midtvejs igennem Schweiz fandt ud af, at vi gerne ville booke en ekstra overnatning. Super service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan Nørgaard og rejsefæller fra København boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 15. til d. 17. juli 2006.

Vi har både godt og mindre godt at sige om vores ophold på Casa Lorenzina. For det første at hjemmesidens beskrivelse af den egenartede og særdeles italiensk-afslappede stil passer godt med virkeligheden. Værten Pier er virkelig et behageligt bekendtskab, omgivelserne er vidunderlige, beliggenheden fantastisk, huset charmerende indrettet og så er der det forrygende morgenmåltid på den pragtfulde terrasse, hvor lækkerierne, tilberedt af værten selv, ankommer til bordet i en lind strøm. Man skal helt ikke have for faste planer om formiddagen, hvis man vil nyde morgenmåltidet i dets fulde længde.
Casa Lorenzina er et godt udgangspunkt for en udflugt ind i landet, bare en køretur på en 10-20 km så er man i særdeles pittoreske omgivelse, små hyggelige bjergbyer og ikke mindt Rochetta (??), med mulighed for at bade i flodens perlende rene og friske vand, i naturligt dannede småbasiner i flodløbet.
Men mindre godt var det at det ikke var så enkelt at komme ned til havet for at bade, som vi havde forstået af beskrivelsen. Man skal gå et godt stykke vej, mere end 1 km og derefter kravle temmelig langt ned og ikke mindst op igen af en ret stejl trappe. Men det kan bestemt godt lade sig gøre, men det er en længere udflugt.
Endnu mindre heldigt er det at huset er voldsomt plaget af myrer, hvad Pier i og for sig ikke lægger skjul på, idet man på det skarpeste indskærpes ikke at medbringe madvarer i åbne beholdere på værelset. Det gjorde vi så heller ikke, men desværre gik myrerne hærvejsmarch hen over dobbeltsengen og op ad væggen bagvej og resultatet var at det kriblede og krablede med bittesmå sorte myrer natten lang, en virkelig invasion, der ikke lod sig bremse, vi havde myrer overalt på kroppen og selv om vi ikke er sarte, så var det alligevel utåleligt hele tiden at blive vækket af myrernes bid i de sitrende øjenlåg, når man endelig var faldet lidt hen. Så det blev ikke til megen søvn. Vi fik det indtryk at værten er engageret i en stadig kamp mod myrerne og måske var vi uheldige at besøge Casa Lorenzina et par dage, hvor myrerne havde overtaget. Men vi synes vi er nødt til at komme med denne advarsel mod myrerne, selv om det egentlig er beklageligt i betragtning af stedets mange andre fortrin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Birgit og rejsefælle fra Borup boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 24. til d. 28. juli 2006.

Vel hjemme igen efter en måned i Italien, hvor vi brugte en lille uge i Ventimiglia. Vi har før brugt jer og altid været tilfreds, men denne gang har alting bare været noget møj.
For det første, når man kommer til stedet Casa Lorenzina er vejen der op til under al kritik. vi har en almindelig bil ( Mazda 6 ) men den var der ikke plads til og slet ikke ved pensionen. Vi kunne ikke vende vores bil når vi skulle ned derfra men måtte bakke på stejle bjergsider med det resultat at vi fik buler i vores bil som kun er fire måneder gammel. Det havde i lige glemt at fortælle, hvilket er en vigtigt ting at vide inden man vælger stedet.
Godt nok står der at hos Pirre Carlo var der nok trivsel og måske lidt rodet, og man ikke skulle forvente ordnet forhold, men ærligt talt, der var møgbeskidt og når man skulle ud og sidder på den minimale terrasse og have morgenmad, mistede man simpelthen appetitten ved at se på hans køkken som var så ulækkert og beskidt. Man kunne ikke undgå at ligge mærke til det, da vi skulle igennem hans køkken for at komme ud til terrassen.
Selv værelset var da nogenlunde, hvis man ser bort fra tissemyrer alle vegne også i sengen hvor man sover.
Jeg er aldrig blevet så skuffet og jeg syntes i overdriver i jeres beskrivelse om stedet, jeg undre mig over om i har været på stedet og set det,for i kan simpelthen ikke være bekendt at tilbyde dette sted til nogle og da slet ikke tage penge for det. Vi havde mest lyst til at forlade det med det samme, men havde desværre ikke mulighed for anden overnatning.
Denne oplevelse kunne vi godt havde været foruden, jeg vil i hvertfald ikke anbefale det til nogle. Det eneste vi har fået ud af denne oplevelse er en stor udgift for at få vores bil i orden igen.
Vi har jo brugt jer før og vi kan slet ikke forstå i kan anbefale dette sted, det lever ikke op til den standart i normalt har, det kan kun været til skade for jeres omdømme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Line og familie fra Lyngby boede på Casa Lorenzina Bed & Breakfast i Ventimiglia fra d. 21. til d. 24. juni 2006.

Casa Lorenzina i Ventimiglia levede fuldt ud op til vores forventninger. Casa Lorenzina var fuld af charme, morgenmaden (og specielt Pier Carlos citrontærte) var fantastisk, udsigten ligeså - og ejeren Pier Carlo var meget underholdende. Beliggenheden i Ventimiglia muliggjorde turer både ind i landet og til den franske riviera, der kunne nås på ingen tid. Børnene klagede lidt over de mange frøer, der meget højlydt underholdt os ved sengetid, men ellers har vi intet at klage over. Vi vil klart anbefale stedet til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map