Hotel i Ventimiglia i Ligurien

Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Pier jubler - sammen med en gæst - over sin egen produktion af tomaterne Morgenmad på Casa Lorenzina Bed and Breakfast Pier på trapperne sammen med en gæst Afslapning i skyggen på Casa Lorenzina Bed and Breakfast Solnedgang med bløde farver Solnedgang med stærke farver Familieværelse med køkkenhjørne Familieværelse med køkkenhjørne Familieværelse med køkkenhjørne Dobbeltværelse Dobbeltværelse Dobbeltværelse
 
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ventimiglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omgivelserne på Casa Lorenzina er smukke med en frodig middelhavsvegetation, der giver luften en altid afvekslende sydlandsk duft. Ud over den lokale natur har Pier selv anlagt en eksotiske have, hvis planter og blomster er ret usædvanlige selv i dette område, hvor folkene historisk set længe har dyrket blomster fra alle verdenshjørner.

Du bor tæt på byen og dog helt for dig selv

Casa Lorenzina ligger ca. 2 km fra Ventimiglia, hvor du hurtigt kan komme til for at smage de lokale specialiteter eller shoppe på det lokale markedet. Du har ret kort afstand til Frankrigs Côte d'Azur, hvis små hyggelige kystbyer, mondæne Monaco og storbyen Nice ligger lige på den anden side af grænsen. Du vil ej heller savne udflugtsmuligheder på den italienske side af rivieraen, hvor byerne er nok mindre berømte men ikke nødvendigvis mindre hyggelige, især hvis du kører lidt væk fra havet i retning mod de Liguriske Appenniner, fx til Apricale eller Triora.

Pier Carlo stil er Casa Lorenzinas stil

Stilen på Casa Lorenzina er lettere rodet, en del kaos og masser af hjertevarme! Indretningen er varm og intim - du vil passere interne trapper op og ned i huset blandt fotografier af gamle filmstjerner, og hvad ejeren Pier Carlo ellers har ophobet i årenes løb. Er du til velordnede businesshoteller, så skal du endelig ikke besøge Casa Lorenzina, men vil du opleve en ægte og rustik livsstil, så er dette stedet! Hvis du er vant til italiensk hotelmorgenmad, så vil du få dig en overraskelse, og selv garvede Tysklandsfarere vil her kunne blive imponeret! Du får smagsoplevelser, som kun ægte, sund og frisk mad kan give dig. Derudover oplevelsen ved at stifte bekendtskab med nye lækkerier, som du fortryder at du ikke tidligere har kendt til. Pier Carlo er en god vært, der sagtens kan tilberede en god aperitif, mens solnedgangen maler havet af alle de farver, der findes i regnbuen eller et simpelt men smagfuldt måltid med hans egne råvarer kombineret med hvad havet - eller slagteren - tilbyder den dag. At køkkenet så er kaotisk, at redskaberne flyder rundt og at værten sniksnakker som en kone, der beder om tilgivelsen hos præsten, det hører med til oplevelsen. Hvis du ellers har læst, at Pier ryger som en skorsten kan vi med glæde oplyse - for hans og dit helbred - at han er næsten holdt op. Han tillader sig at ryge kun to cigaretter om dagen: en efter frokost og en efter aftensmad!

Læs mere om Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Du bor tæt på byen og dog helt for dig selv

Alt dette finder du inden for kort tids kørsel fra de mest fortryllende byer på den franske Côte d'Azur, f.eks. Monte Carlo, Nice og Cannes. For at komme til den nærmeste offentlige strand med småsten (ca. 900 m) må du krydse hovedvejen og følge en en lille sti derned. Hvis det derimod er sandstrand, du er ude efter, kan du spadsere langs landevejen mod Ventimiglia by ca. 1 km og derefter følge trapperne ned til den vidunderlige børnevenlige sandstrand. Stedet har cykeludlejning, hvis du vil på opdagelse i området. Det er nu heller ikke fordi, du ikke kan gå ned til Ventimiglias centrum. Det kræver bare lidt god kondition og en halv times spadseretur.

Rummelige værelser med havudsigt

Værelserne er alle indrettet med tv og dvd-afspiller og et stort udvalg af film, hårtørrer samt privat badeværelse. Der findes to værelser med havudsigt og eget bad og plads op til tre personer (dobbeltseng og ekstra opredning) samt et familieværelse - også med havudsigt - hvor du finder ekstra god plads til de mindste i familien, hvis du nu rejser med børn, der er vant til stejle skråninger.

Vi anbefaler, at du ankommer til stedet i bil, da der ikke er offentlig transport til Casa Lorenzina, som ligger temmelig isoleret. Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at stedet ikke er egnet til familier med små børn samt til gangbesværede personer, da der er stejle stentrapper både ude og inde.

Skjul teksten
 
 
search map