Hotel i Ventimiglia i Ligurien

B&B La Terrazza dei Pelargoni

Udsigten fra en af terrasserne Balkon med udsigt til Ventimiglias stemningsfulde gamle bydel Den skønne terrasse er et botanisk eldorado
 
B&B La Terrazza dei Pelargoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Terrazza dei Pelargoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ventimiglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Ventimiglias gamle bydel - kun 10 minutters gang fra havet - ligger La Terrazza dei Pelargoni, som er en usædvanlig B&B. Ejendommen huser fem forskellige og velindrettede værelser, som alle har aircondition.

Kunstnerisk stil

Stemningen er behagelig og stilen kunstnerisk, når man træder indenfor i disse historiske og nyrenoverede gemakker. Ejendommen huser fem forskellige og velindrettede værelser, som alle har aircondition. Men den absolutte styrke ligger i de skønne tagterrasser, hvor der serveres morgenmad i de solrige sommermåneder. Det er altid muligt at finde sol eller skygge, ro eller sydlandsk vitalitet og landskabsudsigt eller udsigt til bymiljø, eftersom de to terrasser vender mod hvert deres verdenshjørne. Den ene vender ud mod bjergene og det smukke nabokirketårn (ingen bimlende klokker), mens den anden vender ud mod en af gaderne i den gamle bydel.

Læs mere om B&B La Terrazza dei Pelargoni

Skøn labyrint

La Terrazza dei Pelargoni består egentlig af to ejendomme, som er forbundet med gange, således at værelserne ligger spredt, og der forekommer en del trapper (NB: der er ingen elevator i ejendommen). Ud over terrasserne finder man desuden to hyggelige opholdsstuer og et køkken, som står til gæsternes rådighed - køkkenet på 1. sal, fungerer med selvbetjening og naturligvis rydder man også op efter sig selv. Der er også mulighed for at bestille parkeringsplads i garage mod tillæg (ca. 200 m herfra) - da der kun er meget begrænsede antal parkeringspladser til rådighed, så betales p-pladsen hvis bestilt og alligevel ikke benyttet.

Værelser med aircondition:
Alle fem værelser har aircondition, minibar, fjernsyn (med italienske kanaler) og eget badeværelse (ét værelse har sit private bad på gangen) med toilet og bruser/badekar. Værelserne er indrettede med moderne faciliteter i kombination med smagfulde antikke møbler. Værelserne er alle meget charmerende og har hver deres karakteristiska: fx har nogle loftsvinduer, mens andre har smukke kunstværker på væggene. Enkelte værelser har plads til en ekstra opredning, og ét enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger, hvilket er en god løsning til børnefamilier.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B La Terrazza dei Pelargoni

Læs personlige anmeldelser af B&B La Terrazza dei Pelargoni som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B La Terrazza dei Pelargoni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra B&B La Terrazza dei Pelargoni

Hjemlig og kanon morgenmad

Fik en dårlig start på opholdet, når ejeren ikke dukkede op til tiden, men lod os venter i timevis. Vel på plads havde vi en meget god tid på dette B&B. Der er to skyggefulde terrasser, hvor ejeren stolt fremviste alle deres hundreder af planter, han dyrkede der. På terrassen blev også serveret en fantastisk morgenmad, som var inkluderet i prisen. Beliggenheden var meget god, Ventimiglia er en søvnig, men pokkers fin by, der lever op til svenskerens drømmebillede af smalle gyder og tørresnore mellem husene. Kan anbefales, men bemærk, at der er fire stejle trapper op til værelset, så du kan ikke være alt for fedt eller doven.

Læs mere

Vældig godt

B&B La Terrazza var rigtig godt, malerisk, rent - meget hyggeligt! Kan varmt anbefales!

Læs mere

Bedømmelse af B&B La Terrazza dei Pelargoni

Læs mere

Lena og rejsefælle fra København S boede på B&B La Terrazza dei Pelargoni i Ventimiglia fra d. 23. til d. 24. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
Ja, byen var hyggelig, dog var den gamle bydel den mest charmerende.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
B&B’en var super charmerende med at dejligt rent værelse og dejlig morgenmad – man følte sig meget velkommen.

Har I tips til de næstkommende? Parkering var dog besværligt og det tilrådes kraftigt at lave en aftale med stedet om privat parkering.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Området langs hele kysten er meget charmerende og kan fint kombineres med Sydfrankrig og fx Piemonte.

Læs mere

Line og hendes familie fra Virum boede på B&B La Terrazza dei Pelargoni i Ventimiglia fra d. 29. til d. 31. juli 2009. Forinden boede de i Monteriggioni (Toscana) og i Riomaggiore (Ligurien).

Vores tur gik rigtig godt. Vi synes, at det har fungeret godt at bestille ferieboliger gennem jer. Vi synes at beskrivelsen på hjemmesiden - både af ferieboliger og byer/områder er meget tro mod virkeligheden - altså ingen skuffelser over, at tingene ikke helt lever op til forventningerne. Vi kan bestemt finde på at benytte In-Italia igen næste gang vi skal til Italien.

Det eneste vi måske synes kunne være bedre, var beskrivelsen af Ventimiglia. Det var mærkeligt at komme til den gamle by og opdage, at den stort set ikke var gearet til turister - men så fandt vi jo ud af, at den "nye" by lå på den anden side af floden - på hjemmesiden kunne der godt være en lidt mere grundig beskrivelse af dette. Den gamle by er charmerende, men også meget forfalden og i sammenligning med de andre vidunderlige steder vi havde været, så var det lidt af et anti-klimaks. Selve det B&B, hvor vi boede, var til gengæld helt fantastisk - så det levede bestemt op til beskrivelsen. Og så spiste vi på en vidunderlig fiskerestaurent lige udenfor en af byportene ind til den gamle by. Med udsigt over havet. Jeg kan desværre ikke huske navnet.

Læs mere

Lars og rejsefælle fra Skødstrup boede på B&B La Terrazza dei Pelargoni i Ventimiglia fra d. 12. til d. 16. juli 2009.

B&B var i top! Byen var hyggelig og meget romantisk. Vi manglede dog noget informationen fra jer, vedr. strande og ture evt. til Monaco. Mht. til strand kan I med fordel sende jeres gæster et kort og en beskrivelse af hvordan de finder "top stranden". Man skal gå langs med vandet på en klippesti i retning mod vest. Efter 10 min. gang kommer der en lille lagune, hvor det "kun" koster 20 Euro at leje solsenge og parasol. Der er en lille café og en super fed sandstrand ideel for alle store som små. De andre i strande en stenstrande og knap så behagelig at ligge på.
TAK for alle jeres tips og hjælp - vi har haft en god ferie.

Læs mere
 
search map