Hotel i Ventimiglia i Ligurien

B&B La Terrazza dei Pelargoni

Udsigten fra en af terrasserne Balkon med udsigt til Ventimiglias stemningsfulde gamle bydel Den skønne terrasse er et botanisk eldorado
 
B&B La Terrazza dei Pelargoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Terrazza dei Pelargoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ventimiglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Ventimiglias gamle bydel - kun 10 minutters gang fra havet - ligger La Terrazza dei Pelargoni, som er en usædvanlig B&B. Ejendommen huser fem forskellige og velindrettede værelser, som alle har aircondition.

Kunstnerisk stil

Stemningen er behagelig og stilen kunstnerisk, når man træder indenfor i disse historiske og nyrenoverede gemakker. Ejendommen huser fem forskellige og velindrettede værelser, som alle har aircondition. Men den absolutte styrke ligger i de skønne tagterrasser, hvor der serveres morgenmad i de solrige sommermåneder. Det er altid muligt at finde sol eller skygge, ro eller sydlandsk vitalitet og landskabsudsigt eller udsigt til bymiljø, eftersom de to terrasser vender mod hvert deres verdenshjørne. Den ene vender ud mod bjergene og det smukke nabokirketårn (ingen bimlende klokker), mens den anden vender ud mod en af gaderne i den gamle bydel.

Læs mere om B&B La Terrazza dei Pelargoni

Skøn labyrint

La Terrazza dei Pelargoni består egentlig af to ejendomme, som er forbundet med gange, således at værelserne ligger spredt, og der forekommer en del trapper (NB: der er ingen elevator i ejendommen). Ud over terrasserne finder man desuden to hyggelige opholdsstuer og et køkken, som står til gæsternes rådighed - køkkenet på 1. sal, fungerer med selvbetjening og naturligvis rydder man også op efter sig selv. Der er også mulighed for at bestille parkeringsplads i garage mod tillæg (ca. 200 m herfra) - da der kun er meget begrænsede antal parkeringspladser til rådighed, så betales p-pladsen hvis bestilt og alligevel ikke benyttet.

Værelser med aircondition:
Alle fem værelser har aircondition, minibar, fjernsyn (med italienske kanaler) og eget badeværelse (ét værelse har sit private bad på gangen) med toilet og bruser/badekar. Værelserne er indrettede med moderne faciliteter i kombination med smagfulde antikke møbler. Værelserne er alle meget charmerende og har hver deres karakteristiska: fx har nogle loftsvinduer, mens andre har smukke kunstværker på væggene. Enkelte værelser har plads til en ekstra opredning, og ét enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger, hvilket er en god løsning til børnefamilier.

Skjul teksten
 
 
search map