Hotel i Varazze i Ligurien

Hotel Le Roi

 
Hotel Le Roi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Roi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varazze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tag bilen til den italienske Riviera, og nyd mødet med et af de få hoteller i området, som har privat parkering. Varazze tilbyder en typisk atmosfære for et badested på Rivieraen. Parker bilen ved det nyrenoverede Hotel Le Roi, og begynd at udforske området.

Ideel beliggenhed for kollektiv trafik

Når du har forladt motorvejen og er kørt fra mod Varazze, er der ikke længere end 800 meter til hotellet. Hvis du flyver til Genova, kan du glæde dig over, at der blot er 25 km fra lufthavnen til Hotel Le Roi. Den dejlige havn i Genova ligger blot 30 km fra hotellet, hvilket betyder, at du kan planlægge et længere besøg, som måske også omfatter en bådtur til Korsika, mens du er her. Der er mange gode udflugtsmuligheder i området, og i mange tilfælde, kan du lade bilen stå, da den offentlige bus holder lige uden for hotellet, og forbinder dig med centrum i Varazze og Savona. Sidstnævnte ligger blot 10 km væk. Ridecentret Invrea og golfbanerne Arenzano og Albisola ligger blot nogle kilometer fra den nye turisthavn i Varazze.

Middeladeratmosfære med ypperlig komfort

Nyd de lyse værelser med klassisk middelhavsinteriør, men også personalets diskrete gæstfrihed. Fra dag ét kan du nyde freden og roen med din familie, og det servicemindede personale er specielt opmærksomme på netop familiers behov. Tag en pause fra madlavningen og lad dig forkæle af kokken i hotellets restaurant. På Hotel Le Roi er der også telefon-, faks- og e-mailtejeneste, elevator, wi-fi, internet-point i opholdsstuen samt parkeringsmulighed.

Blot nogen minutter til strand og aktiviteter

Start dagen med en kort spadseretur til stranden. Efter at have krydset vejen foran hotellet og fulgt en afskærmet sti i retning mod byen, er der efter ca. 200 meter en trappe, som fører direkte ned til stranden og Lungomare Europa. Nyd det dejlige klima og det naturlige landskab i området. Blot nogen få skridt fra hotellet finder du hvide og sorte klipper, som ligger lige ved stranden. Lad dig fascinere af den lokale fauna med mimoser, oleander, palmer og oliventræer. Hvis du hører til de aktive, kan du jogge, cykle, løbe på rulleskøjter, og du kan leje udstyr på stedet.

Om aftenen giver belysningen langs vejen dig gode muligheder for at tage aftenbilleder, som kan forevige feriestemningen. I sommersæsonen fra maj til september, er Varazze-stranden udstyret med parasoller og solsenge. Fra stranden Punta Mola til marinaen i Varazze, finder du mange strandaktiviteter, og gæstfriheden fra de lokale værdsættes af turisterne.

Du kan bestille solsenge og parasoller i receptionen, og Hotel Le Roi har et samarbejde med Bagni San Domenico i Varazze.

Læs mere om Hotel Le Roi

Smag på Ristorante Blu di Mares udmærkede køkken

Selv med begrænsede italienskkundskaber, er det ikke svært at gætte, at navnet Blu di Mare afslører restaurantens specialiteter. Den hyggelige restaurant, som har fået flere udmærkelser, tilbyder smagsoplevelser som du ikke vil gå glip af. Smag på kombinationen af det lokale og internationale køkken, som er fremstillet af friske råvarer. Desuden er der en stenovn, hvor de bager gode pizza'er af høj kvalitet. Du kan også smage på de mange gode vine fra regionen.

Restaurantens høje kvalitet, appellerer ikke bare til hotellets gæster. Det betyder, at parkeringspladsen ofte vil være fuld af biler fra udefrakommende spisegæster. På grund af den lækre mad, arrangeres der også private fester på stedet, så derfor kan vi varmt anbefale Hotel Le Roi, hvis du skal fejre en speciel dag, eller hvis du bare vil være sikker på at spise godt.

Bekvemme værelser med moderne faciliteter

Værelserne på hotellet har en varm atmosfære, og de præges af pastelfarver og forskellige træsorter. De i alt 24 værelser passer både til feriegæster og forretningsrejsende er indrettet med morderne bekvemmeligheder og en særlig omtanke. Hver gang du forlader værelset, går rullegardinerne automatisk ned, hvilket er vigtigt om sommeren, for at undgå at solen opvarmer værelset. Det er disse små detaljer, som gør din ferie bedre.

Alle værelser har bruser eller badekar med hydromassage, telefon, satellit TV, værdiboks, minibar og wi-fi. Morgenmaden serveres enten i restauranten eller på værelset - på forespørgsel. Små kæledyr er velkomne.

Læs om værelserne på Hotel Le Roi

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Le Roi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Roi som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Roi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Le Roi

Læs mere
 
search map