Anmeldelser af Hotel Coccodrillo

 
Hotel Coccodrillo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Coccodrillo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varazze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Coccodrillo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Coccodrillo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Coccodrillo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John og hans hustru besøgte Hotel Coccordrillo i juni 2004

Vi er et ægtepar på 63 & 69 år, som i snart mange år har kørt bil ture i Europa , fortrinsvis i juni måned, med mange dejlige oplevelser, og uden nævneværdige problemer.

Turene har mest været i Italien og Frankrig , og altid på mindre hoteller, hvor vores krav særlig de senere år har været , at der skulle være et pænt værelse i størrelse, helst med altan eller i jordplan - svømmepøl - udeterrasse - og halvpension baseret på egnens retter, og hvert år i for os et nyt område af landet.

Efter opholdet i Varazze kørte vi ind i Frankrig og var 2 steder, i / ved byerne Orange og Ardeche, hele turen varede 18 dage.

in-italia.dk som klarede vores reservation på hotel Coccodrillo takker vi meget for det.

Opholdet der var meget tæt på det perfekte, vores ovennævnte krav blev opfyldt, personalet var utroligt nærværende over for gæster, et eksempel var at vi havde problemer med at læse spisekortet , som blev lagt til hver enkelt ved morgenmaden , således at man kunne krydse af hvad man ønskede som retter til aften, måltidet bestod af 4 retter med forskellige muligheder hver dag, vores problem var at kortet var på italiensk, dette nævnte vi i receptionen, og vups hver morgen derefter var der produceret et til os på engelsk.

Hotellet var meget velholdt, lå i anden række til middelhavet, byen var en mindre meget hyggelig by, som var meget velegnet til en gåtur, også om aftenen, mange forretninger lukkede først når der ikke var flere kunder, og hyggestederne havde længe åbent.

Vi havde mange bil udflugter til byer både langs middelhavet og i baglandet, en tur til den store by Genova foregik med det vi kalder S Tog, det var lige så enkelt som at tage S Tog herhjemme, og vi slap så for P.Problemer den dag.

Generelt var det et godt sted at være, og vi takker igen in-italia for deres assistance.

Med hilsen.

Kirsten og John Jensen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map