Anmeldelser af Hotel Colomba d'Oro

 
Hotel Colomba d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Colomba d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Triora og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Colomba d'Oro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Colomba d'Oro som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Colomba d'Oro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Susanne og Per Åhus i Sverige boede på Hotel Colomba d'Oro i Triora fra d. 5. til d. 7. august 2010.

Vi har været meget tilfredse med alle tre steder og de har til fulde levet op til vores forventninger. Vi har haft en super dejlig tur og har nydt det hele til fulde.

Af tips til kommende gæster kan vi vedr. Triora sige at vejbeskrivelsen måske skal være lidt længere – den der findes er helt fin og som den skal være – men hvis man bruger GPS til at finde byen kommer man virkelig ud på de helt helt små veje – her kunne i måske skrive at man skal køre efter Dolceaqua eller Badalucco – men kan risikere at komme ud på en 20 km lang grusvej der ikke er særlig bilvenlig og meget smal. Den landede vi dog ikke på man talte med nogle der havde været der – den vej vi kom af var bare lang og meget meget smal.
Men det var en super smuk tur.

Maden på hotellet i Triora er så ikke lige Michelin stjerne agtig – det har den måske været og der er da også klistermærker fra Michelin fra tidligere år ved døren – men det var i hvert fald ikke den oplevelse vi havde – den var ok og fin og intet at klage på – men Michelin stjerne ville jeg aldrig give den. Til gengæld havde de super dejlig vin og lokale specialiteter som er rigtig dejlige.

Tak for rigtig god service og håndtering af vores forespørgsel – det har været en fornøjelse at bruge jer som hjælper i planlægning af vores ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Torben og familien fra Tommerup boede på Hotel Colomba d'Oro i Triora fra d. 17. til d. 18. juli 2009.

Jo, vi har været super glade for alle stederne og de har bestemt levet op til vores forventninger. Udgangspunktet, - bookning via "in-italia" var et særdeles godt og professionelt set-up. Meget spændende at holde ferie på denne måde, at vi ikke præcist ved, hvordan det næste sted er og hvilke oplevelser der venter.
Utroligt smukt bjergområde, hvor de små bjergbyer ligger rundt om i bjergene, - et helt utroligt betagende syn, hvor de relative små byer alle gemmer på en række små oplevelser og historie, som række langt tilbage, og hvor man kan finde bygninger og gader som er mange hundrede år gamle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map