Hotel i Triora i Ligurien

Hotel Colomba d'Oro

 
Hotel Colomba d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Colomba d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Triora og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ligurien er mest af alt kendt for rivieraen med de smukke strande og stemningsfulde kystbyer, men bevæger man sig som en af de få ind i Liguriens bagland, så møder man et mere autentisk Ligurien med usædvanligt gode lokale restauranter og originale hoteller. Det forhenværende 1500-tals kloster Hotel Colomba d'Oro her i Argentina-dalen (776 m.o.h.) er et af denne slags steder. Søstrene Simona og Sonia står klar til at tage imod med åbne arme.

En helt anden verden

Når man nærmer sig Triora, melder man sig samtidig ud af tid og sted for at blive indsluset i en verden fuld af forhekset historie, middelaldertraditioner og de grønneste bløde bjerge, som higer efter dine vandrefødder. Hotel Colomba d'Oro befinder sig midt i denne forheksede verden, som emmer af historie. Her bor man på grænsen mellem by og land, og man kan derfor snildt gå de små 200 m til Triora middelalderbykerne. Vil man derimod en tur til kysten, tager det ca. en time i bil.
Man kan parkere gratis på gaden langs med hotellet.

Læs mere om Hotel Colomba d'Oro

Kendt restaurant

Indenfor møder man, ud over elskværdighed og imødekommenhed, et rummeligt hotel med de smukkeste rå stenmure, reception, store sale (med koncertflygel og wi-fi), bar, hyggeligt bibliotek, stemningsfuld læsekrog og morgenmadssal med mange hjemmelavede specialiteter, samt en restaurant (udendørs servering i godt vejr) der er kendt i miles omkreds. Søstrenes mor er den kompetente kok, som folk vil rejse langt for at blive bespist af. Hun er ved at komme op i årene, men i hendes storshedtid i 1980'erne og 1990'erne, hvor hotellet kun var et tostjernet, og restauranten var skåret helt ind til benet uden for mange dikkedarer og med maden i centrum, havde de en Michelin-stjerne - og det siger ikke så lidt kun at få den på baggrund af maden og ikke extravagant indretning. Moren serverer stadig delikate liguriske egnsretter (primært kanin, svampe, ravioli, urter og tærter). Prøv fx brødet fra Triora, den lokale mikrobryg, vandet fra egen kilde eller de liflige lokale kastanjer.

Beroligende udsigt

Restauranten er åben hver aften i sommerhalvåret, mens der kun er åbent fredag-søndag i vinterhalvåret. Udenfor kan man nyde deres skønne have eller store terrasse, hvorfra der en beroligende udsigt over bjergene og den lille afsidesliggende landsby Perallo, hvor der efter sigende kun bor to mennesker.

Værelser:
- De 37 værelser er fordelt på alle fire etager (ingen elevator) og er pænt indrettede uden fjernsyn (dette er et bevidst valg - personalet anbefaler i stedet en plads ved ildstedet eller på terrassen med blikket i sky), men med telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Langt størsteparten af værelserne vender ud mod de smukke bjerge med udsigt til den lille landsby Perallo. Mange værelser har desuden balkon. Der er også mulighed for tresengsværelser (disse har dog ikke balkon).

Skjul teksten
 
 
search map