Ferieboliger og hoteller i Triora

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et smukt udflugtsmål

Ønsker du at komme væk fra turistområderne langs den italienske riviera, så anbefaler vi at tage en udflugt til byen Triora. Den lille middelalderbjergby Triora, som er på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien, ligger ikke langt fra Sanremo. For at komme dertil skal man køre ad hovedvejen ved Arma di Taggia og ca. en halv time op over bjergene. Triora ligger inde i Argentinadalen, og herfra er der en fantastisk udsigt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hekseafbrænding

Byen kaldes for heksenes by, da inkvisitionen i 1500-tallet brændte mange af byens 'hekse' af inde bag borgens tykke mure. Den uhyggelige fortid står i stor kontrast til den charmerende by man møder i dag.

Læs mere om Triora

Charmerende sted

I år 1000 bestod Triora af 5 forter, men i dag har Triora kun ét af sine forter tilbage nemlig Castello-fortet. Byen er bilfri og rummer flere portaler, tunneler og en stor kirkeplads foran kirken ”La Colleggiata”. De smalle og brolagte gader i fint samspil med forskellige arkitektoniske strømninger, gør denne gamle by til et charmerende sted at besøge, og man får hurtigt fornemmelsen af, at stedet er taget ud af en historisk film fra 1400-tallet. I dag bor her to hundrede mennesker, men i sommerperioden er der mange, der kommer herop for at nyde de lidt køligere sommernætter.

Museet

Landsbyens museum er et besøg værd. Her kan du se de torturredskaber, der blev brugt mod de kvinder, som man mente, havde forbindelse til djævelen og som blev brændt som hekse. Hvert år til Halloween mindes man byens hekse med en storslået fest.

Skjul teksten
 
 
search map