Hotel i Tellaro di Lerici i Cinque Terre

Hotel Il Nido

Il Nido 2 Hotel Nidos private strand Il Nido 2 Il Nido 2
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil gerne bo i Cinque Terre-området og vil gerne undgå de store menneskemængder - så er Hotel Il Nido og hele området ved Tellaro og Fiascherino nemlig et oplagt valg.

Privat sandstrand med snackbar

Hotellets absolut største attraktion er den private strand og udsigten, men selve hotellet, og ikke mindst den meget venlige betjening, gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Stranden er møbleret med liggestole og parasoller (ca. 15. maj - 30. september) - og der er også en lille snackbar samt omklædningskabiner.

Læs mere om Hotel Il Nido

Todelt hotel

Hotellet er delt i to, Nido 1 (hovedbygningen mod stranden) og Nido 2, som ligger på den modsatte side af vejen (ca. 50 m væk). Hotellet er gennemrenoveret inden for de seneste år, og fremstår i rigtig god stand med moderne indretning, - og stilen er nordisk. Desværre er det ikke egnet for gangbesværede, pga. de store niveauforskelle.

Gåafstand til centrum af Tellaro og gratis parkering

Hotellet har gratis parkering bag Nido 2, evt. garage mod tillæg. Der er privat strand, jacuzzi og sauna, der tilbydes mulighed for massage og aromaterapi, lige som der er reception, opholdsrum, bar og morgenmadsrestaurant med panoramaudsigt. Der er flere restauranter i centrum af Tellaro by i gåafstand fra hotellet, eller på det lille Hotel Il Senatore som ligger i bugten i Fiascherino.

Mange værelser med balkon og havudsigt

Værelserne er stort set alle forskellige, men de er pænt indrettet i lyst eller mørkt træ, og har alle aircondition, TV, telefon, minibar samt bad med bruser og toilet. Nogle har udsigt mod bjergene, andre har hel eller delvis havudsigt, lige som nogle få værelser har en større eller mindre balkon eller terrasse.

Der er ca. 18 værelser på Nido 1 og 16 værelser i Nido 2. Da Nido 2 ligger lige ud til kystvejen, må man beregne at der kan forekomme lidt trafikstøj i disse værelser, men da vejen ender blindt i Tellaro blot få hundrede meter derfra, vil det under alle omstændigheder være begrænset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map