Hotel i Tellaro di Lerici i Cinque Terre

Hotel Il Nido

Il Nido 2 Hotel Nidos private strand Il Nido 2 Il Nido 2
 
Hotel Il Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tellaro di Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil gerne bo i Cinque Terre-området og vil gerne undgå de store menneskemængder - så er Hotel Il Nido og hele området ved Tellaro og Fiascherino nemlig et oplagt valg.

Privat sandstrand med snackbar

Hotellets absolut største attraktion er den private strand og udsigten, men selve hotellet, og ikke mindst den meget venlige betjening, gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Stranden er møbleret med liggestole og parasoller (ca. 15. maj - 30. september) - og der er også en lille snackbar samt omklædningskabiner.

Læs mere om Hotel Il Nido

Todelt hotel

Hotellet er delt i to, Nido 1 (hovedbygningen mod stranden) og Nido 2, som ligger på den modsatte side af vejen (ca. 50 m væk). Hotellet er gennemrenoveret inden for de seneste år, og fremstår i rigtig god stand med moderne indretning, - og stilen er nordisk. Desværre er det ikke egnet for gangbesværede, pga. de store niveauforskelle.

Gåafstand til centrum af Tellaro og gratis parkering

Hotellet har gratis parkering bag Nido 2, evt. garage mod tillæg. Der er privat strand, jacuzzi og sauna, der tilbydes mulighed for massage og aromaterapi, lige som der er reception, opholdsrum, bar og morgenmadsrestaurant med panoramaudsigt. Der er flere restauranter i centrum af Tellaro by i gåafstand fra hotellet, eller på det lille Hotel Il Senatore som ligger i bugten i Fiascherino.

Mange værelser med balkon og havudsigt

Værelserne er stort set alle forskellige, men de er pænt indrettet i lyst eller mørkt træ, og har alle aircondition, TV, telefon, minibar samt bad med bruser og toilet. Nogle har udsigt mod bjergene, andre har hel eller delvis havudsigt, lige som nogle få værelser har en større eller mindre balkon eller terrasse.

Der er ca. 18 værelser på Nido 1 og 16 værelser i Nido 2. Da Nido 2 ligger lige ud til kystvejen, må man beregne at der kan forekomme lidt trafikstøj i disse værelser, men da vejen ender blindt i Tellaro blot få hundrede meter derfra, vil det under alle omstændigheder være begrænset.

Læs om værelserne på Hotel Il Nido

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Nido

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Nido som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Nido. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Il Nido

Et uheldigt valg.

Stedet henvender sig til turister med børn helst under 10 år. Og til turister som ønsker at tilbringe ferien liggende på en solstol og nyde solen og den smukke udsigt. Desværre er jeg den type, som ville komme til at kede mig efter en halv times tid. Det var absolut ikke min type af hotel. Havde bestilt og betalt for 3 dage, men forlod hotellet efter 1 dag.
Herudover var personalet ikke særlig hjælpsomme - ikke egentlig uvenlige, men bare ikke venlige.

Læs mere

Panoramaudsigt ud over det sædvanlige.

En fantastisk beliggenhed i den charmerende lille landsby Tellaro. Meget flot personale. Rene og pæne værelser og blot vores værelse med en fantastisk udsigt over Ponte Venere. Dejlig lille private bugt tilhørende hotellet.

Læs mere

Perle i Italien

Hotellet havde indbydende værelser med stor terrasse og vidunderlige havudsigt. Vi blev mødt af meget behageligt og hjælpsomt personale og den serverede morgenmad var rigtig god.
Vores værelse lå i Il Nido 2 så der var en del trapper ned til den hyggelige private strand da der er store niveauforskelle, dog er der glimrende afsatser på vejen ned med bord, stole og solsenge.
Lettere serveringer og forskellige drikkevarer kan bestilles ved den lille strandcafe.
Tellaro ligger i et roligt og afslappet område med nogle få restauranter. De sidste kilometer er af en meget charmerende smal og kringlet vej. Hvis man søger et større udbud af restauranter og butikker kan man med fordel vælge den større naboby Lerici.

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Dejligt lille hotel, med fantastisk privat badestrand beliggende i vidunderligt område med bebyggelse fra middelalderen.
Eneste minus er at der kun er adgang til WIFI i hotellets reception.

Læs mere

Fremragende ophold

vel indrettet lejlighed med både aircondition og affugter, den sidste meget nyttig da luftfugtigheden var meget høj. Fin privat og afskærmet terrasse og efter lukketid på stranden havde vi vores del af hotellet for os selv, så vi kunne flytte bord og stole derhen hvor udsigten var bedste.
5 stjernet morgenmad og udstrakt service fra personalets side. Nok ikke sidste gang vi kommer på Hotel Il Nido.
Eneste minus er wifi kun er gratis den første ½ time herefter skal der betales hmmmm.

Læs mere

fantastisk beliggenhed

Her har du et hotel der har den rigtige beliggenhed, hvis du søger efter et med udsigt ! Vælg et værelse med terrasse, her er både kurvemøbler samt liggestole. Fremragende morgenmad med alt der høre til. Der er mange trapper ned til stranden, men efter et par dage er det helt rart med lidt motion. Super god strandbar hvor man kan købe lidt frokost og drikke. Stedet egner sig ikke for småbørnsfamilien, da der er for mange trapper for børnene. Stedet er ikke voldsomt turistet og har mange gode restauranter i nærheden. Det er helt uforståeligt at hotellet ikke har restaurant om aftenen, både i selve hotellet, samt nede på den hyggelige strandbar. For de har beliggenheden til det.

Læs mere
 
search map