Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tellaro di Lerici er en hyggelig, men meget lille by, som ligger på den utroligt smukke kyststrækning syd for byerne La Spezia og Lerici.

Ligner til forveksling

Den ligger for enden af en blind vej, og umiddelbart ligner den til forveksling de små byer i det nærliggende naturreservat Cinque Terre, der er blevet så utrolig populært de seneste år, og som kan nås med båd fra den nærliggende by Lerici (ca. 3 km).

Lille havn

Tellaro har en lille naturlig havn, hvor de få både er trukket op på land, og ellers består den af nogle ganske få stejle gader, samt et par restauranter og butikker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fortjener opmærksomhed

Tellaro er en lille perle, som fortjener langt mere opmærksomhed end den har fået indtil nu, hvor den er stort set ukendt for skandinavere. Samtidig er det et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen. Dels med båd, dels med bil, idet den nærmest motorvejsafkørsel kun ligger blot ca. 8 km. derfra.

Læs mere om Tellaro di Lerici

Skjul teksten
 
 

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

Residence Orchidea

Diano Marina

search map