Anmeldelser af Hotel Royal

 
Hotel Royal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Spotorno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Royal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael fraFredensborg boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 7. til d. 14. september 2009.

Vi har været glade for opholdet på Hotel Royal i Sportono. Beliggenheden er rigtig dejlig i første række til vandet, og værelset var udmærket.
Betjeningen på hotellet var venlig og imødekommende.
Vi havde bestilt ½ pension hjemmefra og det var hver dag en oplevelse at se nye gæster ankomme til spisesalen og se reaktionerne på den noget italienske (læs uorganiserede men charmerende) måde måltiderne blev serveret på (vi blev også selv noget forvirrede den første dag).
Maden var ok, lidt kedelig uden at være dårlig.

Byen var rigtig hyggelig, med flere gode restauranter og cafeer. Nabo byen Noli, er også et besøg værd, med en rigtig fin strandpromonade, og flere gode restaurenter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Per Harder og Vibeke fra i boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 3. til d. 6. juni 2009.

Hotel Royal i Spotorno, var også et glimrende sted, hvor vi som ønsket fik et værelse med balkon og udsigt over Middelhavet. Værelset virkede dog noget nedslidt og kunne godt trænge til en renovering. Fint at der var reserveret strandstole (kostede ikke ekstra), dog stod de temmelig tæt på naboen. Hotellet er meget fint beliggende i forhold til byen, kun ganske få minutters gang, så er man i hovedgaden med adskillige restauranter og butikker. Parkering ikke noget problem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og rejsefælle fra København NV boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 30. juni til d. 5. juli 2008.

Vi havde en vidunderlig tur - og alt var som det skulle være.’ Vi havde valgt 3 forskellige steder – og derved også 3 forskellige hoteller. Her blev vi også mødt af venlighed – og igen, beskrivelsen af hotellet passede med virkeligheden. Og den halvpension vi var på – var væsentlig bedre end forventet Så også her hotel, værelse, personale etc. ok – Og især hotellets ”pension” var meget bedre end forventet. Der skal da også lidt negativt til: Vi havde et ønske om en altan med udsigt over vand – og fik da også en altan med sideudsigt – men den var jo ikke mere end 1 m2 – uden stole etc.
samt en kompressordel til air-condition – så den var uanvendelig som altan. Desværre! Og parkeringsforhold – som jo så ikke er hverken jeres eller hotellets skyld. Vil sige at igen reception var meget behjælpelig med løsningsforslag til parkering. Så som sagt tidligere, vi havde en vidunderlig tur hvor alt bare klappede – så synes at I skal have ros for det - og det er ikke sidste gang jeg anvender In-Italia - og anbefaler gerne til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jytte og Mogens fra Århus C boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 26. august til d. 3. september 2007.

Vi havde en pragtfuld uge i Spotorno på Hotel Royal. Vi boede der fra den 26. august til den 3. september. Værelset, som vi havde bestilt, var med balkon og fuld havudsigt, og det havde vi i rigt mål!!! Dejligt var det, at der var en form for markise på balkonen, så man kunne sidde i skygge i de varmeste timer på dagen.


Der var en fin service på hotellet. Vi havde inden opholdet i Spotorno været en uge i Davos i Schweiz, og vi havde derfor ret så meget bagage med. Parkeringsforholdene er ikke så gode omkring hotellet, og vi ankom en sen søndag eftermiddag, hvor hele områdets beboere var ved stranden. Alle parkeringspladser var optaget, og det hele virkede lidt kaotisk på et par trætte danskere, men hotellet sørgede for, at vores bagage hurtigt blev læsset af bilen og bragt op på værelset. Parkeringsplads fandt vi i området. Det skal siges, at det er ret dyrt at parkere i Spotorno. Men dagen efter fik vi på turistbureauet at vide, at ”de hvide båse” i byen er gratis at holde på. De findes også omkring hotellet, og vi var heldige at få en allerede om aftenen.


Byen er charmerende med små hyggelige gader, cafeer og butikker – rigtig italiensk efter vores mening, og der var en dejlig stemning om aftenen.

Vi havde valgt halvpension og blev ikke skuffet. Maden på hotellet er flot, rigelig og varieret. Den var ikke turistpræget, og også i restauranten var der en fin service.


I ugens løb tog vi den lokale bus til Savona, en større by med dejlige skyggefulde arkader. En anden dag tog vi en heldagstur til Monaco med en af de lokale rejsearrangører. Vi kørte selv på en heldagstur til Alba i Piemonte. Det var et spændende område, som vi vil besøge en anden gang. Nabobyen Noli er også besøg værd. Vi gik derhen, en dejlig spadseretur langs vandet på omkring 45 minutter. Vi er ikke så meget til badning, men var dog på hotellets strand to gange i ugens løb. Vandet var dejligt, men der bliver hurtigt dybt. Det skal man være opmærksom på, hvis man har små børn med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ove og Jette fra Herning boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 14. til d. 20. juli 2007.

En dejlig uge på Hotel Royal i Spotorno. Det er det som vi husker efter 1 uges ferie:

Selvom det ikke startede for godt, da der ingen parkeringspladser er ved hotellet, og den offentlige P. Plads var fyldt.
Da vi spurgte på hotellet, trak man blot på skuldrene, og sagde: Big Problem

Vi måtte derfor køre rundt i byen, et par timer, inden vi var heldige. Og denne P Plads beholdte og betalte vi for, resten af ugen. Vi turde ikke flytte bilen derfra, da vi frygtede at ikke kunne finde en ny P Plads.

Hotellet var flot, maden rigtig god, men drikkevarerne var dyre. Værelserne rimelige, udsigten pragtfuld, vi havde bestilt havudsigt, og fik det vi havde ønsket. Den udsigt vi havde fra vores altan, kunne bare ikke være bedre.
Hotellet var lige overfor stranden, herfra var der direkte adgang under vejen, prisen indkluderede Parasol og liggestole.
Stolene ønskede vi at bytte til solsenge, det havde en mere pris på 18 euro pr. stol pr. dag. Til den pris troede vi så, at vi måtte få dem med hjem, men nej !!!
Stranden var smal, og der var mange små sten, men vandet var herligt, klart og rent

Spotorno er en lille og flot by, ikke det vilde natteliv, men mange hyggelige cafeer og restauranter.
Man slentrer rundt om aftenen inde midt i den gamle bydel, og kigger på de mange turist butikker.

Alt i alt, har vi haft en dejlig ferie, og skal selvfølgelig afsted til Italien igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og hans kone boede på Hotel Royal i Spotorno fra d. 31. maj til d. 3. juni 2007.

Vi havde et fint ophold men desværre var vejret ikke helt med os -men sådan er det jo bare. Værelse med havudsigt fra sidealtan har ingen værdi. Vi boede på 2 etage og der var træer til 3. så reelt var der ikke nogen hav udsigt. Vi så et værelse med direkte udsigt og det var noget helt andet og værd at betale lidt ekstra for hvis værelset er ledigt. Hotellet ligger fint og der er gode mulighed for solbadning hvis solen kommer igennem. Vi ihavde også let adgang til parkering især for di vi havde lejet en lille klasse A bil. Der var god og rigeligt med mad.

Hotellet var rimelig nemt at finde ud fra det fremsendte materiale.

Fordi vi nu havde bil kørte vi en tur til Cinque Terre og Portofino hvilket kan anbefales. Iså fald bør man indkalkulere en overnatning i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map