Hotel i Spotorno i Ligurien

Hotel Royal

 
Hotel Royal er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Spotorno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Royal ligger lige ud til stranden i Spotorno centrum. I nærheden finder du butikker, isbar og caféer.

Dette 4-stjernede hotel råder over reception, bar, opholdsstuer samt restaurant ud til havnepromenaden og snack bar på stranden. Rundt om hotellet er der en have og parkeringsplads, hvor du frit kan stille dit køretøj så længe der er ledige pladser. Der er 300 meter til en minigolf bane, 1 km til tennisbaner og ca. 30 km til nærmeste golfbane.

Læs mere om Hotel Royal

Hotellet har et svømmebassin på 15 x 8 meter som opvarmes og overdækkes i de kolde årstider. Når temperaturen stiger bliver overdækningen fjernet og bassinet virker som en udendørs pool med tilhørende solterrasse. Prisen inkluderer parasol og liggestole på stranden i de varmere måneder. Til dem der søger velvære og skønhedsbehandling kan vi nævne, at hotellet har et nyt center for thalassosterapi (altså terapi med havvand) samt sauna og fitness rum. Mod betaling kan du bestille massagebehandling.

Hotellets værelser har alle aircondition, sikkerhedsboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Superiorværelserne har samme størrelse som standardværelserne, men er helt nyrenoverede.

Skjul teksten
 
 
search map