Anmeldelser af Hotel Acqua Novella

 
Hotel Acqua Novella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Acqua Novella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Spotorno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Acqua Novella

Læs personlige anmeldelser af Hotel Acqua Novella som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Acqua Novella. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birthe og rejsefælle fra Korsør boede på Hotel Acqua Novella i Spotorno fra d. 19. til d. 24. august 2006.

Vi skulle fra Wien til Spotorno, denne kørsel var ikke særlig sjov, da vi kørte i kø fra Brennerpasset til syd for Gardasøen og ankom først til Spotorno kl. 21.00 om aftenen og havde meget svært ved at finde hotellet, (kørselvejledning var ikke god, hverken Jeres eller Shells), da det var blevet mørkt og vi blev samtidig meget overrasket over den bratte opstigning til hotellet, det ville have været rart at have vidst det i forvejen. Hotellet var flot, vi havde bedt om de store værelser med dejlig stor terasse med flot udsigt ud over strande, bugter, en lille ø og det blå Middelhav. Vi havde halvpension, om morgenmaden kan kun siges at hvis man er til kager, mange kager (lagkage, tærter, crossant m.m) er morgenmaden god, men for os nordboer, som godt kan lide brød, ost og pålæg er den en tam fornøjelse. Men så er aftensmaden en dejlig oplevelse især deres salat buffet er rigtig god. Og så var vi rigtig heldige med sol hver eneste dag

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Andreas og Rebekka fra Hvidovre boede på Hotel Acqua Novella i Spotorno fra d. 17. til d. 20. maj 2006.

Vi havde et rigtig fint ophold på hotellet i Spotorno. Byen er i sig selv lidt kedelig for at være ærlig, men den er et fint udgangspunkt for turer, og hotellet har en fantastisk beliggenhed med udsigt over middelhavet.
Værelserne er lidt trange, så man bør overveje at bestille en suite. Vi havde ikke bestilt halvpension, men det fik vi hurtigt lavet om på, efter at have smagt på maden. Man får en dejlig 4-retters menu hver aften, med lokale retter, helt sikkert et rigtig godt valg til en rimelig pris.
Desværre blev vores tur ødelagt lidt af, at vi vågnede en nat med besøg af en klatretyv... Selvom vi boede næsten øverst oppe, var det åbenbart ikke noget problem for ham at kravle fra altan til altan bryde ind på de værelser der ikke havde lukket skodderne ned.... Så husk at lukke dør og skodder, selv om der er dejlig at falde i søvn til lyden af bølgerne...!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Bent fra Roskilde boede på Hotel Acqua Novella i Spotorno fra d. 8. til d. 18. juli 2005.

Her vel hjemkommet og drøvtygget lidt på vores oplevelser, er det også på tide at besvare jeres mail. Vi har været yderst tilfreds med jeres anbefaling af hotel, som levede helt op til forventningerne. Jeg var lidt skeptisk omkring halvpensionen, men den blev vendt (tidligt)i løbet af opholdet. Den sidste søndag (17/7) vi var i Sportono, som er en skøn by, og helt på linie med de øvrige "små" byer langs kysten, var alle italienere tilsyneladende blevet enige om at indtage Sportorno for at spise middag. Så hvis man kommer på de kanter på det tidspunkt, er det en god ide at bestille bord. Næste gang vi tager til Italien, vil vi runde In-Italia, for at høre hvilke tilbud i måtte have.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map