Hotel i Spotorno i Ligurien

Hotel Acqua Novella

 
Hotel Acqua Novella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Acqua Novella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Spotorno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Acqua Novella ligger oppe ad en mindre klippeskråning med den mest fantastiske udsigt udover havet. Parkeringspladsen ligger neden foran hotellet og såfremt man lyster kan man tage en glaselevator derop, hvorfra udsigten kun bliver flottere og flottere jo mere man stiger i højden. Hotellet er adskilt fra havet af en større trafikkeret vej, men trafikken høres dog ikke voldsomt meget oppe fra hotellet. Der er ca. 700 meter til den hyggelige by Spotorno og knap 150 meter til havet og stranden. Hotellet fremstår nyt og stilrent i sine hvide og blå farver, der giver én følelsen af sommer, sol og hav. Der er desuden reception, bar, elevator, restaurant med mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad.

På stedet findes der også svømmebassin på 120 m² med dybden som går fra 30 til 140 cm og som er åbent fra midten af april - så snart vejret tillader det - til slutningen af september / begyndelsen af oktober. Gæsterne kan desuden frit benytte hotellets private strand som bliver udstyret med parasoller og dækstole fra Påske til sæsonens slutning. Hotellets parkering kan benyttes frit så længe der er plads at finde. Mod betaling kan du benytte fitness room, vandmassage, tyrkisk bad og massage samt tennisbaner, som ligger ca. 200 meter fra stedet.

Læs mere om Hotel Acqua Novella

Morgenmaden serveres á buffet mens frokost og aftensmad serveres til bords. Til de to sidstnævnte måltider kan gæsterne vælge mellem tre forskellige retter og har fri adgang til buffet med forretter, salat og dessert. Man vælger, om man ønsker at benytte halvpensionen som frokost eller middag gældende for hele opholdet. Standardværelserne er ca. 16/18 m² og fås med og uden balkon; de luxe værelserne er større (ca. 28 m²) og råder over en kæmpeterrasse på ca. 30 m².

Alle stedets 40 værelser er udstyrede med telefon, minibar, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map