Ferieboliger og hoteller i Spotorno

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du kan også bruge dagene på vandre i de smukke skovklædte bjerge eller besøge de nærliggende byer på kysten.

Hyggelig by

Spotorno er en hyggelig lille by, som ligger vest for Liguriens hovedby Genova, placeret på kysten mellem Bergeggi og Noli ikke langt fra Savona. I centrum finder man et pænt udvalg af restauranter og andre spisesteder. Det er især de lange sandstrande, der strækker sig over 2 km, og den 300 meter lange strækning af klippekyst, der hvert år tiltrækker mange turister.

Kort over Spotorno

Klik på kortet over Ligurien for at få et overblik over byen, attraktioner og ferieboliger i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kendt for

Bakkerne omkring Sportorno er kendt for deres vingårde, der blandt andet producerer Vermentino vine og også for deres frugttræer, især abrikoser, og den lokal kirsebær likør.

Aktiviteter

Her er der mange muligheder for diverse sportsaktiviteter som sejlads, undervandsfiskeri og stedet er ikke mindst et yndet sted for dragesejlads.

Læs mere om Spotorno

Håndplukkede ferieboliger

Vores rejsekonsultenter bruger deres lokalkendskab til at håndplukke de bedste ferieboliger i Italien. Derfor finder du i vores udvalg på hundredvis af gode hoteller og ferielejligheder i Spotorno og resten af Ligurien. Hos os kan du næsten altid finde indlogering, som lever op til dine ønsker for ferien, hvad enten du vil bo på hotel eller i ferielejlighed.

Ofte vil der også være mulighed for at leje en hel villa - ideelt til en storfamilie - eller for at bo på et agriturismo i Ligurien, der for eksempel er indrettet på en vingård. 

Indtast datoer for ankomst og afrejse i søgemaskinen, så får du hurtigt et overblik over alle mulighederne. Har du brug for yderligere information eller hjælp til at sammensætte den perfekte ferie, er du velkommen til at kontakte os.

Lufthavne og lokal transport

Ønsker du at flyve til Italien, bør du starte med at kigge efter forbindelser til Genova Lufthavn, som ligger nærmest Spotorno. Inden for rækkevidde er dog også lufthavnene ved Nice (Frankrig) og Torino, som ofte har flere forbindelser til Danmark. 

Direkte flyforbindelser til Italien

Tjek selv det aktuelle udvalg af ruter og priser i søgemaskinen. Husk at du har mulighed for at bestille fly, feriebolig og eventuelt lejebil som en samlet pakke hos In-Italia. Det er både nemt og ligeså billigt som at sammensætte rejsen selv. Desuden er din ferie så dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Spotorno har egen togstation på linjen mellem  Genova og Ventimiglia. Med et skifte undervejs er der også forbindelse ind i landet til Torino. Vil du gerne kunne komme ubesværet omkring i bil til seværdigheder og attraktioner i regionen, er det mest praktiske i de fleste tilfælde at leje en bil i lufthavnen. 

Udflugter

Der er meget at se i området af både natur og kultur, hvis du ikke kun vil slappe af på stranden eller ved poolen. Lidt længere nede ad kysten finder du for eksempel ”Le Grotte di Borgio Verezzi”, Italiens måske flotteste underjordiske grotter, der er kendt for deres flotte farver.

For rejsende med børn vil det sikkert også være et hit med en dag i badelandet Le Caravelle ved Ceriale, hvor der er på  80.000 m² venter masser af sjov for ægte vandhunde. 

Det er naturligvis også oplagt at udforske områdets vingårde, og du bor også inden for afstand af det anerkendte Langhe vindistrikt til en dagsudflugt.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Skjul teksten
 
 
search map