Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Locanda del Borgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Locanda del Borgo er et lille hyggeligt hotel, som ligger skønt i udkanten af Sestri Levante, blot ca. 5 minutters kørsel fra centrum. Der er kun fem værelser, og togstationen Riva Trigoso ligger i umiddelbar nærhed, så man kan køre til de hyggelige små byer i Cinque Terre på blot ca. 30 minutter.

Ikke bare et nummer

Stedet ejes af det meget sympatiske unge par Barbara og Marcello, som gør deres yderste for, at man skal føle sig hjemme, og som samtidig sikrer, at man aldrig bliver et "nummer", som det tit sker på de lidt større hoteller.

Læs mere om Locanda del Borgo

Speciel atmosfære

De købte bygningen som en ruin, og har siden brugt al deres energi og penge på at skabe denne lille locanda, hvor der er lagt hjerte og sjæl i alle detaljer. Selve grunden er på ca. 3000 m², som hovedsaligt består af vinmarker, og man er mere end velkommen til at gå en tur, for at indsnuse den helt specielle atmosfære der hersker her.

Besøg de 5 byer

Locanda del Borgo ligger på den gamle hovedvej Via Aurelia, men siden motorvejen blev anlagt, er den kun blevet brugt til lokal trafik, og man skal derfor ikke regne med specielle trafikgener. Til gengæld er det let at komme rundt, både til centrum af Sestri Levante, men også til de mange andre attraktioner, som præger denne del af Ligurien. Bl.a. ligger togstationen Riva Trigoso i umiddelbar nærhed, hvorfra der går tog til bl.a. Sestri Levante (ca. 5 min), Rapallo, Genova og Pisa, men også til de små byer i Cinque Terre (ca. 30 min. til ex. Vernazza og Monterosso), som i virkeligheden allerbedst besøges med tog eller båd.

Lokale specialiteter i restauranten

Der er mange gode restauranter oppe i bjergene, - og spørg gerne Barbara og Marcello til råds, for de fleste finder man ikke på egen hånd. Men det er også muligt at spise på Locanda del Borgo, og det er værtsparret selv som står i køkkenet, og fremtryller lokale specialiteter, som altid er baseret på friske råvarer og dagens udbud i butikkerne.

Jacuzzi og sauna

På Locanda del Borgo er der en mindre parkeringsplads, en møbleret terrasse med solparasoller, reception og restaurant (kun åben for stedets beboere), lige som der står nogle få cykler til gæsternes rådighed, hvis man vil en tur til vandet (ca. 1 km i bydelen Riva Trigoso eller ca. 2½ km til centrum af Sestri Levante). Man finder desuden jacuzzi og sauna, som er tilgængeligt fra april til september.

Værelsernes indretning

Der er kun 5 værelser, som alle har navn efter de fem byer i Cinque Terre. To af værelserne er placeret i et lille selvstændigt hus, mens de sidste tre ligger på første sal. Alle værelserne er virkelig pænt indrettet, og der er tænkt over de små hyggelige detaljer. Værelserne har telefon, satellit TV, internetadgang, minibar og værdiboks samt bad med brus, føntørrer og toilet. Det største af værelserne, Manarola, har to ekstra senge, og kan dermed fint bruges til 4 personer.

Værelserne på Locanda del Borgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map