Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Locanda del Borgo

 
Locanda del Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda del Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda del Borgo er et lille hyggeligt hotel, som ligger skønt i udkanten af Sestri Levante, blot ca. 5 minutters kørsel fra centrum. Der er kun fem værelser, og togstationen Riva Trigoso ligger i umiddelbar nærhed, så man kan køre til de hyggelige små byer i Cinque Terre på blot ca. 30 minutter.

Ikke bare et nummer

Stedet ejes af det meget sympatiske unge par Barbara og Marcello, som gør deres yderste for, at man skal føle sig hjemme, og som samtidig sikrer, at man aldrig bliver et "nummer", som det tit sker på de lidt større hoteller.

Læs mere om Locanda del Borgo

Speciel atmosfære

De købte bygningen som en ruin, og har siden brugt al deres energi og penge på at skabe denne lille locanda, hvor der er lagt hjerte og sjæl i alle detaljer. Selve grunden er på ca. 3000 m², som hovedsaligt består af vinmarker, og man er mere end velkommen til at gå en tur, for at indsnuse den helt specielle atmosfære der hersker her.

Besøg de 5 byer

Locanda del Borgo ligger på den gamle hovedvej Via Aurelia, men siden motorvejen blev anlagt, er den kun blevet brugt til lokal trafik, og man skal derfor ikke regne med specielle trafikgener. Til gengæld er det let at komme rundt, både til centrum af Sestri Levante, men også til de mange andre attraktioner, som præger denne del af Ligurien. Bl.a. ligger togstationen Riva Trigoso i umiddelbar nærhed, hvorfra der går tog til bl.a. Sestri Levante (ca. 5 min), Rapallo, Genova og Pisa, men også til de små byer i Cinque Terre (ca. 30 min. til ex. Vernazza og Monterosso), som i virkeligheden allerbedst besøges med tog eller båd.

Lokale specialiteter i restauranten

Der er mange gode restauranter oppe i bjergene, - og spørg gerne Barbara og Marcello til råds, for de fleste finder man ikke på egen hånd. Men det er også muligt at spise på Locanda del Borgo, og det er værtsparret selv som står i køkkenet, og fremtryller lokale specialiteter, som altid er baseret på friske råvarer og dagens udbud i butikkerne.

Jacuzzi og sauna

På Locanda del Borgo er der en mindre parkeringsplads, en møbleret terrasse med solparasoller, reception og restaurant (kun åben for stedets beboere), lige som der står nogle få cykler til gæsternes rådighed, hvis man vil en tur til vandet (ca. 1 km i bydelen Riva Trigoso eller ca. 2½ km til centrum af Sestri Levante). Man finder desuden jacuzzi og sauna, som er tilgængeligt fra april til september.

Værelsernes indretning

Der er kun 5 værelser, som alle har navn efter de fem byer i Cinque Terre. To af værelserne er placeret i et lille selvstændigt hus, mens de sidste tre ligger på første sal. Alle værelserne er virkelig pænt indrettet, og der er tænkt over de små hyggelige detaljer. Værelserne har telefon, satellit TV, internetadgang, minibar og værdiboks samt bad med brus, føntørrer og toilet. Det største af værelserne, Manarola, har to ekstra senge, og kan dermed fint bruges til 4 personer.

Værelserne på Locanda del Borgo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda del Borgo

Læs personlige anmeldelser af Locanda del Borgo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda del Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Locanda del Borgo

Dejlig rolig taverna

Ved ankomst blev vi budt hjerteligt velkommen af engelsk talende værtinde, der informerede os om stedet og viste os rundt. Værterne er i øvrigt altid gode til at vejlede og hjælpe vedr. sightseeing mm.
Vi fik Portofino værelset med plads til 3-4 Pers. Værelset ligger på den øverste etage og har skåvægge med loft til kip. Værelset rummer et soveværelse, et tilstødende værelse med sovesofa, og et stort badeværelse. Man skal dog passe på hovedet da loftshøjden ikke er lige høj alle steder.
Der er fin parkering og en have hvor man altid kan finde en plads i skyggen nær huset.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda del Borgo

Læs mere

Harmonisk miljø

Indkvartering var ryddelige, god morgenmad, nice personale, der vidste godt engelsk. Udsigten var fantastisk med bjerge, vinmarker o havudsigt. Få gæster i denne sæson. Tæt på togstationen var det let at komme til Cinque Terre. Du fik meget for pengene og en meget afslappende ferie, som jeg vil anbefale til andre

Læs mere

Hyggeligt værelse

Pænt, hyggeligt og stort værelse, var heldige at få det eneste med balkon. Vi var der hvor det var meget varmt så nød ikke have eller spa. Ligger lidt oppe fra byen og vand men ellers god beliggenhed. Lidt ensformig morgenmad til 5 overnatninger men super god aften restaurant. Godt råd ville være at sætte aftenens menu frem så man ved der er åbent??

Læs mere

God overnatning nær toget

Overnattede 3 nætter på Locanda del Borgo slut september 2013. Roligt, god plads. Pænt og rent. Venlig og imødekommende betjening. Vi kunne ønske os lidt bedre udvalg til morgenmad. Lidt høj pris, men ellers fint

Læs mere

Jonas og familie fra Vanløse boede på Locanda del Borgo i Sestri Levante fra d. 16. til d. 20. juli 2009.

Umiddelbart var det et ok hotel - dog vil jeg mene at ting som følgende burde have fremgået da vi bestilte hotellet.

1) Der må ikke være madvarer på værelserne. Hvilket man som børne forældre er lidt ked af da man så ikke kan nyde friske abrikoser eller andre frugter efter man har lagt sine børn til at sove.

2) Badeværelset! WC'et var lavet til folk på 250 cm og bruseren til folk under 140. Det var så svært at komme ind i bruseren og man kunne kun lige dreje sig forsigtigt i det. Det kan godt være at jeg har mave men at åbningen til en bruser er så lille at den skraber på når man skal ind i den er en første gang.

3) Væggende eller dørerne er meget tynde så man kan altså hører naboen mere tydligt end hvad jeg havde forestillet mig.

Ellers er det ok - men som en anden bruger har skrevet i en kommentar så er det nok mest for unge mennesker uden børn som lige skal have en billig adgang til at komme til stranden.

Læs mere
 
search map