Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Vis à Vis

<p>Denne udsigt sikrede Hotel Vis à Vis andenpladsen i kategorien 'Verdens smukkeste udsigt'</p>
<p>Pool med kig til den klipperige kyst</p>
<p>Udsigten er som at sidde i et postkort</p>
<p>Junior Suite med to balkoner</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Vis à Vis lever op til rigtig mange ønsker og krav om en god beliggenhed og et højt serviceniveau. På den ene side bor du midt i byen og på den anden side midt i naturen. Og hvordan kan det så lige gå til? Jo - hotellet ligger nemlig oppe på en frodig bakkekam hævet over centrum af Sestri Levante. Og med en elevator og 200 meters gang, så står du på den stemningsfulde handelsgade i Sestri Levante. Vælger du at dreje til venstre, så dukker sandbugten Baia del Silenzio op med al sin idyl.

Smørhuls-placering

Du kommer med sikkerhed ikke til at bruge din bil under opholdet. Ja - du kan rent faktisk ankomme med offentlig transport ved at lande i Pisa eller Milano lufthavne og tage toget til stationen i Sestri Levante og gå de sidste 700 m hen til hotellets elevator fra gadeplan. Du kan desuden gå til færgelejet, hvor du kan tage bådfarten til Santa Margherita Ligure og Cinque Terre-byerne. Du kan også kridte vandreskoene og tage den skønne vandretur fra Sestri Levante til Punta Manara, som både er panoramisk, gratis og mindre befærdet sammenlignet med vandrestierne i selve Cinque Terre. Endelig kan du fra hotellet gå ned til centrum og til de to karakteristiske sandbugter, som byen er så kendt for. Og er du heldig, så kan det være, at du rammer den årlige H.C. Andersen-festival, der som regel ligger i maj måned. Eventyrforfatteren boede nemlig i Sestri Levante under sin dannelsesrejse i Italien.

Læs mere om Hotel Vis à Vis

Plask dig igennem dagen eller nyd solsengene ved poolen

Poolen er blandt de helt store trækplastre på hotellet. I den ene ende er der en børneafdeling i to forskellige dybder. Husk også at nyde oliventræerne og rosmarinbuskene - for ikke at tale om udsigten hen langs kysten mod Santa Margherita Ligure og Portofino. Får du lyst til havvand, så har hotellet en aftale med en privat lido i Cavi, ca. 3 km herfra. Hotellet tilbyder gratis shuttle-service derhen og har valgt Cavi, fordi her også er meget smukt - og fordi der er lidt færre besøgende end nede på strandene i Sestri Levante.

Opnå velvære i wellness-afdelingen

Trænger krop og sjæl til kærlig behandling, har du også mulighed for at besøge wellness-centret Giunone. Her er der både tyrkisk bad, skønhedsbehandlinger, massagerum og en afdeling, hvor du kan samle tankerne før og efter behandlingerne.

Få hele to restauranter at vælge imellem

Ristorante Olimpo kan du falde i svime over den mageløse udsigt over Middelhavet og Sestri Levante. Selv udsigten til den modsatte side mod de smukke bjergskråninger er værd at rejse langt efter. Du bliver glad for de store vinduespartier i restauranten - for de betyder, at der er udsigt til alle sider. Køkkenet holder et ganske højt niveau og servicen er helt i top. Lokalet bruges både til morgenmad (buffet), frokost og aftensmad. Hvis du gerne vil ned og spise i niveau med havoverfladen, så aflæg deres anden restaurant Ristorante Portobello nede i sandbugten Baia del Silenzio et besøg. Her kan du naturligvis også nøjes med at nyde en drink, mens du fryder dig over udsigten mod den stille bugt og skuer op til Hotel Vis à Vis.

Læs om værelserne på Hotel Vis à Vis

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Vis à Vis

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vis à Vis som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vis à Vis. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Vis à Vis

Brochuren snyder ikke...

Meget smuk udsigt. Venlig og imødekommende betjening. Fantastisk rundvisning da vi ankommer til hotellet.

Læs mere

Dejligt hotel - God service

Sestri Levante er en dejlig by!
Vis à Vis er et rigtigt dejligt hotel med en fremragende udsigt over byen!
Der er rigtig god service på hotellet og et flinkt og imødekommende personale

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Vis à Vis

Læs mere

Vis á Vis hotel

Udmærket hotel. Det bedste hotel, jeg nogensinde har boet på. Fantastisk service. Hotellets terrasse med udsigt over Middelhavet, må man bare ikke gå glip af. Udmærket mad i hotellets restaurant.

Hotellet har en udmærket beliggenhed for at besøge Cinque Terre området. Det er nemt at tage tog til de forskellige byer.

Læs mere

Elegant. Alting fungerer.

Betagende udsigt, god pool med plads. Dejlig bar, pænt publikum, ikke overfornemt. Relativt små værelser. Nogle med egen have på bjergskråningen - det havde vi.

Men der spilles dåsemusik hele tiden. Altså ikke KODA-belagt musik; bare lyde sat sammen. Det eget minus.

Hvis man ankommer med tog, kan man blive hentet af hotellets bil for 12 Euro.

Sestri Levante er en rigtig by, ikke bare en turistby.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Vis à Vis

Meget hyggeligt og serviceindstillet personale. De hjælper gerne med tips om udflugter i alle prisklasser. Virkelig god morgenmad med masser af variation og enestående udsigt. Rent og pænt pool område.

Læs mere
 
search map