Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Villa Agnese

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Agnese ligger smukt ved siden af den historiske Villa Pallavicino fra 1700-tallet. Hotellet er nyt men bygget efter lokal byggeskik. Med en central placering mellem de to bygninger ligger swimmingpoolen på en solrig plet. Solvognene lægger op til tilbagelænethed, standarden lugter lidt af luksus og serviceniveauet af varm gæstfrihed.

Fra hotellet er der små 3 km ind til centrum af Sestri Levante og endnu kortere til motorvejstilkørslen. Motorvejen løber ikke langt fra hotellet og kan faktisk ikke ses fra stedet, da flotte pinjetræer skygger for den, men en summen kan anes, når man befinder sig udendørs. Man behøver ikke tage helt ind til Sestri Levante for at komme ud og spise - der ligger nemlig et par spisesteder i gåafstand herfra. Morgenmaden serveres som buffet indendørs eller udendørs under pavillonen i sommermånederne. Der er gratis parkering på stedet.

Læs mere om Hotel Villa Agnese

Dobbeltværelse Standard
- De 7 standardværelser er elegant indrettede og har alle værdiboks, wi-fi, LCD sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Nogler af værelserne har balkon. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger i disse værelser.
Dobbeltværelse Superior med balkon eller have
- De 9 superiorværelser er elegant indrettede og har alle værdiboks, wi-fi, LCD sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser består af enten to værelser 'en suite' eller ét stort rum (disse værelser er altså større end standardværelserne) og har enten balkon eller have. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger i disse værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Hotel Florida Lerici

Lerici, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Relais del Maro

Borgomaro

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map