Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Sereno

 
Hotel Sereno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sereno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sereno ligger i et roligt hjørne af Sestri Levante med udsigt til grønne bakker. Hotellets absolutte styrke, ud over den fredsommelige beliggenhed, er utvivlsomt de nyrenoverede værelser med sydvendt balkon.

Hotellet fremstår pænt, men er ikke nyrenoveret ligesom værelserne. Ud over en læsesal med fjernsyn, så finder man også en restaurant med morgenmadssal, hvor der serveres buffet. Der er elevator på stedet. Parkeringsmulighederne er ganske gode: hotellet har tre gratis pladser foran (først til mølle) - men ellers er der fri offentlig parkering ca. 100 m fra hotellet. Afstanden til centrum er 3-400 m og en anelse længere helt ned til strandene (det er muligt at leje cykler).

Læs mere om Hotel Sereno

Dobbeltværelse med balkon
- De 9 dobbeltværelser ligger på 1. og 2. sal, alle med sydvendt balkon (med grøn udsigt) og mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har wi-fi, aircondition, lcd 22" sat-tv og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map