Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Relais San Rocco

 
Hotel Relais San Rocco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Relais San Rocco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais San Rocco ligger i et roligt område med panoramiske tilbøjeligheder - og alligevel blot få km fra Sestri Levantes skønne strande og stemningsfulde gågade (ca. 5 km) og fra motorvejsafkørslen, som bringer dig til både Genova, Portofino, La Spezia og Toscana.

Hotellet er en 1800-tals familievilla i bakkerne over Sestri Levante - et landsted midt i grønne omgivelser med gode muligheder for trekking og livsnydelse. Der er vandrestier, som tager deres udspring her fra hotellet og ellers er der mange andre vandremuligheder i nærområdet: Le Cinque Terre og Monte Portofino. Fra hotellets have, flere af værelserne og morgenmadssalen er der en skøn udsigt over pynten Punta Manara, Riva Trigoso, Sestri Levante og Portofino i baggrunden.

Læs mere om Hotel Relais San Rocco

Træder vi indenfor finder du en reception med hyggekrog og hvælvede lofter à la vinkælder, en bar og varme gule vægge. Morgenmaden indtages på naborestauranten Ristorante Kon Tiki, som ligger blot 100 m fra hotellet. Fra morgenmadssalen er der en fin havudsigt.

Der er 13 pænt indrettede værelser med Wi-Fi, minibar, aircondition, satellit-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med bruser, toilet og føntørrer. Flere af værelserne har havudsigt og nogle har balkon eller terrasse. For børnefamilier er der et fint kvistværelse med terrasse til fire personer.

Der er gode gratis parkeringsforhold.

Skjul teksten
 
 
search map