Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Miramare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Baia del Silenzio eller Stilhedens Bugt, som den hedder på dansk, er den rene magi. Bugten med det stille vand ligger i centrum af en af Liguriens mest charmerende byer Sestri Levante, og kun få kilometer fra det skønne naturområde Cinque Terre. Midt i byens historiske centrum med de små smalle gader, de hyggelige butikker, caféer og gode restauranter, finder du det dejlige boutiquehotel Miramare. Det ligger helt ud til stranden, og udsigten er ubetalelig.

Eventyr på stranden

I sommermånederne er bystranden naturligvis en af byens store attraktioner, og det er primært familier med småbørn som hygger sig her, mens ungdommen foretrækker den noget større strand i Eventyrbugten på den modsatte side af den lille halvø, som udgør det gamle historiske centrum. Alligevel føles Stilhedens Bugt også som det rene eventyr mens solen går ned, og du sidder meden kølig drink i hånden, mens du planlægger aftenens kulinariske eventyr.

Hyg dig i den smagfulde opholdsstue

Foretrækker du at sidde inde i den hyggelige opholdsstue, bliver udsigten ikke ringere, og både indretning og møblering er helt i top, og holdt i naturens egne farver, så de ikke tager fokus fra udsigten. Opholdsstuen har også et lille bibliotek, samt en "pejs" der giver en helt særlig stemning, hvis du kommer uden for sæsonen, hvor Sestri Levante også har meget at byde på. Hotel Miramare er et af de få hoteller, som er åbent året rundt, og selv på en kølig vinterdag, vil du føle dig hjemme på det hyggelige hotel.

Uden mad og drikke...

Hotellet har også en velassorteret bar, hvor du kan nyde et godt glas vin eller en kølig drink efter dagens mange oplevelser, og i sommersæsonen kan du nyde din middag på stedets egen restaurant. I ydersæsonen er der kun et par minutters gang til nogle af de øvrige top-restauranter i byen, som holder åbent året rundt for de lokale i byen, som alle sætter pris på god mad.

En god nats søvn

Hotel Miramare er indrettet i flere sammenhængende bygninger, og har 2 elevatorer. Det betyder, at indretningen og gangsystemet i visse tilfælde bliver en anelse labyrintisk, men du skal ikke være bange for at fare vild. Hotellet har i alt 35 værelser i forskellige kategorier og størrelser, men alle er nyindrettet i en meget smagfuld stil inden for de seneste år, og er holdt i samme eksklusive farveskala som resten af hotellet, hvid, sand, brun og sort. Der findes værelser med udsigt til de små smalle gader, andre har udsigt til en intern gård, mens de bedste værelser har kig til havet. Nogle af værelserne har også mindre balkoner. Alle værelser har TV, wifi, værdiboks, minibar, telefon, aircondition/varme og bad med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Hotel Miramare

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map