Anmeldelser af Hotel Grande Albergo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cinque Terre med base i Sestri Levante

Vi var 3 norske par som rejste ned for at opleve vandringer i Cinque Terre. Med base i Sestri Levante havde vi et godt udgangspunkt til turene med tog. Da det ikke var alle som var med på alle ruterne mellem de fem byer, var det godt at bo i en så tilpas stor by som Sestri Levante, sådan at der var andre muligheder at bruge tiden til. Stranden ligger lige over for hotellet og vi satte stor pris på at kunne tage en morgendukkert før morgenmaden. En hel dag på stranden med parasol og to liggestole kostede 25 Euro halvdag 15 Euro. Vi havde et de Luxe værelse med havudsigt fra siden og det stemte virkelig at vi kunne nyde denne udsigt. Værelserne var OK med god rengøring og god størrelse på badeværelset. Minibaren på værelset var god at have til at køle drikkevarer ned. Morgenmaden var god med bl.a. meget frugt. Stegt æg og bacon var imidlertid ikke på menuen. Kvaliteten på WI-FI var ikke god. Totalt set satte vi stor pris på opholdet på Hotel Grande Albergo. Vi har benyttet In-Italia flere gange og har altid oplevet at få service i top.

Anbefaling til kommende gæster

Vi rejste med fly til Pisa og tog toget fra Pisa til Sestri Levante. Da vi blev udsat for lommetyveri på stationen i Pisa, vil vi på det stærkeste anbefale at man passer på sine værdigenstande. Specielt når man står på toget og der er stor trængsel og lommetyvene ofte er tilstede. Når det kommer til "The blue trail" er det fortsat sådan at kærlighedsstien er lukket, men hvor man har en alternativ rute over bjerget. Man kan heller ikke gå direkte fra Manarola til Corniglia, men må via Volastra.
Turen mellem Manarola og Corniglia var definitivt den hårdeste, især pga. varmen.
Med hensyn til restauranter, var tydeligt at kalvekød var meget populært i Ligurien og vi fik gode erfaringer med det på mange restauranter.
Ellers var det godt at benytte baren på tagterrassen med pool, fantastisk udsigt og en meget venlig bartender, Andrea

Hotel Grande Albergo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Grande Albergo
Dobbeltværelse (deluxe) m. delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Hotel Grande Albergo
 
search map