Anmeldelser af Hotel Grande Albergo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Grande Albergo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Grande Albergo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Grande Albergo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappende dage i Sestri Levante

Vi boede på Hotel Grande Albergo i 10 nætter i juli/august. Var meget tilfredse med værelset, rummeligt, rent og pænt, meget venlig og serviceminded betjening, som var meget behjælpelige med at anbefale og booke bord på restauranter til os (der er run på restauranterne i weekenden, så vi synes det var bedst at bestille bord på forhånd). God morgenmad efter italienske forhold, brød, skinkepålæg og ost + yoghurt og frugt samt kagebord og croissanter som ofte kendetegner den italienske morgenmad. Bar og poolområdet på taget var ok, men vi synes det var bedre at tage på stranden selvom det kostede lidt at leje liggestole (30 € for to liggestole og en parasol). Hyggelig bar i underetagen hvor vi ofte tog et glas enten på vej ud til middag eller når vi kom tilbage efter middag. Alt i alt et meget hyggeligt ophold på et flot hotel midt i Sestri Levante. Som udgangspunkt var vi lidt skeptiske pga. tidligere anmeldelser, men hvad de negative kommentarer kommer af ved jeg ikke. Vi vil absolut anbefale dette sted til andre :) Det eneste negative var at WIFIen var dårligere på 1. sal en i stueplan, men det bliver en bagatel i det samlede billede.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg på restauranter
Lisola - 5-10 minutters gang langs strandpromenaden i modsat retning af "centrum" - Fantastisk god mad fra havet - og meget valuta for pengene. Vi var chokerede over det lave prisniveau og den høje kvalitet!
Meget venlig betjening og atmosfære. Hjemmelavet og selvfanget! Vi fik hummer og det var noget af det bedste jeg har spist!
Balin Couisine - Det er nødvendigt at bestille bord i forvejen. Fortjener en Michelinstjerne. Fantastisk med, intim og hyggelig restaurant - kort og godt lækkert! Lidt dyrt, men på ingen måde afskrækkende. Gør plads til desserten med frugt/bær og marengs - Himmelsk!
El Pescador - fiskerestaurant med flotte lokaler og god atmosfære. Dejlig mad og charmerende service.
Il Polpo Mario - Bedste tunfisk jeg har smagt! Vi kom tilfældigt forbi og blev meget imponeret.
Anbefaler at be' kelneren (de har en som taler engelsk) om dagens - det viste sig at være et meget godt valg for os :)
Vi brugte appen til Trip Advisor, og den skuffede ikke!

Hotel Grande Albergo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Grande Albergo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Super hotel lige ved stranden i hyggelig by

Hotel: fin stand, god service, lækker roof-top pool. Eneste lille minus var morgenmaden, hvor vi godt kunne savne noget frisk frugt.
top placering: lige ved strand og strandpromenade (50 m. til vandkant), tæt på byens restauranter, gågader mv.
By: rigtig hyggelig by med gågade, flot promenade og såvel private som fine offentlige strande

Hotel Grande Albergo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Grande Albergo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Morgenmad trækker ned, lækker aftensmad
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Godt beliggende hotel med fin service

Vi havde fornøjelsen af at bo 9 dage på Hotel Grande Albergo, som er et godt hotel i pæn vedligeholdelse og med serviceminded personale.
Vi havde på forhånd booket liggestole ved at e-mail til hotellet, og havde fået gode pladser på hotellets egen strand. Prisen for 2 stk. inkl. parasol var €28 pr. dag ved at booke på forhånd.
Vi benyttede os af hotellets egen parkering for €10 pr. dag - og det er nødvendigt for alle offentlige pladser ved stranden koster €1,5 i timen i 14 timer om dagen.
Hotellets morgenmad er god med mange valgmuligheder - og er frisk efter italienske forhold.

Anbefaling til kommende gæster

Vi besøgte akvariet i Genova, som har et bredt udvalg af fisk, delfiner, sæler, søkøer og lignende.
Vi benyttede os af en heldags sejltur til Portovenere, og fik et indtryk af Cinque Terre fra søsiden.

Hotel Grande Albergo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Grande Albergo
Værelse Superior med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fri wifi, men med huller i forbindelsen
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ove fra Solrød Strand boede på Hotel Grande Albergo i Sestri Levante fra d. 12. til d. 15. maj 2013.

Alt fungerede perfekt.Venlig og god betjening (det var 2. gang vi besøgte hotellet)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lars og Ingela fra Smygehamn i Sverige boede på Hotel Grande Albergo i Sestri Levante 23-29 september 2012.

Jo tak det var rigtig godt.

Nogle kommentarer:

Hotellet:
Godt hotel med god beliggenhed. Kun 10 minutters gang til togstationen og omkring det samme for at komme til centrum af den gamle del. Noget ensformig morgenmad men ellers fin. Meget behageligt og hjælpsomt personale. Vi fik en lækage i varmtvandsledningerne i loftet i badeværelset, så dybest set stod halvdelen vores hotelværelse i vandet, da vi kom hjem den første dag 24/9. Vi straks fik et ny og større værelse. En plage hele ugen var myggene, der fandtes i store mængder. De kom formentlig fra parken bag hotellet.

Sestri Levante:
Meget flot lille og hyggelig by. Mange gode restauranter og herlig strandpromenade. Restauranterne "Angiolina" eller "El Pescador" kan vi anbefale.

Cinque Terre:
Enormt fint og dejligt. Vi var så uheldige at det regnede meget om natten, hvilket betød, at der var jordskred. De lukkede derfor alle vandrestier ?. Via del Amore forblev lukket hele ugen, men vi gik strækningen Monterosso Vernazza Corniglia (selvom den faktisk var lukket). Vi havde jo dette som mål, og der var mange andre end, der gik den strækning. Vi blev helt forelsket i Vernazza - hvilken vidunderlig landsby! Vi tog ret hurtigt Cinque Terre, så vi benyttede lejligheden til at lave nogle andre ting også.

En-dags udflugt til Genova:
Tog fra Sestri Levante - Genova Brignole (20 minutters gang fra den gamle bydel). Rejsen tog lidt over en time hver vej. Den gamle del er ganske dejlig med smalle gader, masser af butikker og restauranter. God by til shopping?

En-dags udflugt til Pisa:
Tog fra Sestri Levante - Pisa Centrale (20 minutters gang til det skæve tårn). Et intercitytog, der gik direkte og ikke toppede ved mere end ved enkelte stationer. Turen tog 1 time og 10 minutter hver vej. Ikke meget at se bortset fra tårnet og katedralen, men det var på vores "to do" liste. Restauranterne oppe ved det skæve tårn havde rimelige priser, selv om de var så tæt på seværdighederne.

Portofino:
Bil til Portofino ca. 40 minutter. Meget smuk lille fiskerby, ganske let at finde parkering (sikker fordi det regnede den dag, vi tog dertil). Kan forestille mig, at det kan være svært ellers, med lange bilkøer og vanskeligheder med parkering. DYRT !! € 15 for en espresso og en cappucino med en lille kage (men det vidste vi godt).

Andet:
Den samlede opleveelse og indtryk fra hele rejsen var rigtig godt. Vi havde først planlagt at køre hele vejen ned fra Malmø, men bestemt os for at flyve i stedet. Vi tog Norwegian til Milano Malpensa og lejede derefter en bil der. Vi havde en GPS med os hjemmefra, og det var meget nemt at indstille Sestri Levante og adresse på hotellet. Vi ankom direkte til hotellet, da vi var fremme. Bilturen Milano - Sestri Levante tog ca. 2,5 timer. Vi stillede da bilen på hotellets parkeringsplads og tog toget til alt undtagen Portofino, som vi besøgte den sidste dag med bilen. Lidt flere oplysninger fra jer om Cinque Terre havde været nyttigt. Vi googlede så meget som vi kunne før vi rejste derned, hvad der angik gebyrer for at vandre, og hvordan togene virkede. Dette stemte naturligvis ikke da vi så kom derned og ville begynde vores udflugter i Cinque Terre. Vi fandt ud af det ret hurtigt alligevel med hjælp fra en mand i informationen på togstationen i Sestri Levante. Sidste aften tog vi op i nærheden af Milano til en lille landsby kaldet "Somma Lombardo" som ligger 8 km fra Milano Malpensa Lufthavn. Meget let at finde og tæt på lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Staffan og rejseledsagere fra Sverige boede på Hotel Grande Albergo i Sestri Levante fra 17. til 21. maj 2012.

Vi 4 som rejste til Cinque Terre er meget tilfredse med opholdet og dit / jeres arrangement. Hotellet i Sestri Levante var pænt og funktionelt. Vi fik pæne værelser med balkon, men ikke med havudsigt, hvilket ikke gjorde så meget. Deres pool på taget var endnu ikke oppe at køre, men vi badede alligevel ikke på turen på grund af vejret.Der var masser af gode restauranter i Sestri Levante, og det var ikke så turistert som i Cinque Terra, hvilket var rart. Togforbindelserne fungerede udmærket sammenlignet med SJ og det tog omkring ca. ½ time ekstra ind Cinque T i forhold til, hvis vi boede i C T. Jeres voucher fungerede uden problemer. Jeg / vi er tilbøjelige til at kontakte jer igen, næste gang vi tænker på at rejse til Italien !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map