Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Grande Albergo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette klassiske, stilfulde hotel ligger midt i H.C. Andersens tilknytningsby Sestri Levante. Magen til belejligt hotel skal man lede længe efter: Der er blot 20 m til sandstranden Baia delle Favole, som ligger på den anden side af gaden, ca. 150 m til byens livlige og stemningsfulde handelsstrøg og kun ca. 500 m til togstationen, der nemt nås til fods.

Efterspurgte faciliteter, deriblandt panoramisk pool

Hotellet råder over i alt 68 pæne og velindrettede værelser, elegante fællesarealer og faciliteter som bar, elevator, pavillon og pool med panoramisk terrasse oppe på tagterrassen på 5. sal. Herfra kan man skue ud over havet og se det mondæne fiskerleje Portofino samt det bagvedliggende bjerg af samme navn. Oppe på tagterrassen er der også en bar, som har åbent i nogle bestemte tidsrum i løbet af dagen. Endelig har hotellet parkeringsplads (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Grande Albergo

Restaurant og morgenmadssal

Morgenmaden serveres som buffet i hotellets restaurant. Der er også mulighed for at indtage den udenfor, når vejret tillader det. I restauranten, som også er åben for udefrakommende, kan man spise a la carte eller pizza.

Strandservice

Foran hotellet på stranden Baia delle Favole, som er opkaldt efter vores egen H.C. Andersen, er det muligt at bestille strandservice, dvs. to liggestole og parasol. Hotellet har en rabataftale med lidoen Bagni Grande Albergo. Strandservice bestilles på forhånd og betales på stedet (prisen i den pågældende periode oplyses ved bestilling).

Pool lukket 2020

Læs om værelserne på Hotel Grande Albergo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map