Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Grande Albergo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette klassiske, stilfulde hotel ligger midt i H.C. Andersens tilknytningsby Sestri Levante. Magen til belejligt hotel skal man lede længe efter: Der er blot 20 m til sandstranden Baia delle Favole, som ligger på den anden side af gaden, ca. 150 m til byens livlige og stemningsfulde handelsstrøg og kun ca. 500 m til togstationen, der nemt nås til fods.

Efterspurgte faciliteter, deriblandt panoramisk pool

Hotellet råder over i alt 68 pæne og velindrettede værelser, elegante fællesarealer og faciliteter som bar, elevator, pavillon og pool med panoramisk terrasse oppe på tagterrassen på 5. sal. Herfra kan man skue ud over havet og se det mondæne fiskerleje Portofino samt det bagvedliggende bjerg af samme navn. Oppe på tagterrassen er der også en bar, som har åbent i nogle bestemte tidsrum i løbet af dagen. Endelig har hotellet parkeringsplads (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Grande Albergo

Restaurant og morgenmadssal

Morgenmaden serveres som buffet i hotellets restaurant. Der er også mulighed for at indtage den udenfor, når vejret tillader det. I restauranten, som også er åben for udefrakommende, kan man spise a la carte eller pizza.

Strandservice

Foran hotellet på stranden Baia delle Favole, som er opkaldt efter vores egen H.C. Andersen, er det muligt at bestille strandservice, dvs. to liggestole og parasol. Hotellet har en rabataftale med lidoen Bagni Grande Albergo. Strandservice bestilles på forhånd og betales på stedet (prisen i den pågældende periode oplyses ved bestilling).

Pool lukket 2020

Læs om værelserne på Hotel Grande Albergo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Grande Albergo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Grande Albergo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Grande Albergo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Hotel Grande Albergo

Dage i Sestri Levante på Hotel Grande Albergo

Hotellet er smukt med dejlig strand og god beliggenhed ift. byen, togstation mv.
Morgenmad levede ikke op til de 4 stjerner.

Læs mere

Dejligt hotel med god belligenhed.

Fint værelse med gode senge og dejligt badeværelse. Svimmingpoolen på taget var dejlig, der var ikke mange der benyttede den. Egen strand med bar og solsenge og parasoller, men rimeligt dyrt,
(35 Euro dagligt for 2 solsenge og en parasol). Venligt personale og god morgenmad. Vi fik vores værelse med det samme, selv om vi kom kl. 11.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Bedste beliggenhed! Tæt på strand og bymidte. Personale og pool godt.
Værelserne lugtede muggent og morgenmaden er alt andet end god.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Grande Albergo

Læs mere

Beliggenhed!

Fint hotel med en fantastisk beliggenhed. Dejligt med den tilhørende strand, hvor der kan spises en god frokost. Fin morgen buffet, og ok værelse.

2 min til charmerende Sestri Levante´s hyggelige centrum med gågade, butikker, cafeer, restauranter og strand.

Kommer helt sikkert igen til Sestri Levante. Mange hilsner Merete og Brian Tønder.

Læs mere

Ikke for os

Hotellet bærer præg af at det har haft sin storhedstid for mange år siden, måske derfor at de fleste af gæsterne var ældre mennesker. Servicen var absolut ikke noget at råbe hurra for, specielt ikke den daglige rengøring, men heller ikke receptionen eller tjenerne i morgenmadsrestauranten var specielt opmærksomme eller servicemindede. Det sagt, så var der det mest nødvendige på hotellet.

Læs mere
 
search map