Anmeldelser af Hotel Giardino al Mare

 
Hotel Giardino al Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Giardino al Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Giardino al Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giardino al Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giardino al Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christian og familie fra Frederiksberg C boede på Hotel Giardino al Mare i Sestri Levante fra d. 4. til d. 11. juli 2012. Han skrev efter ophold:

Hotel Giardino al Mare var desværre en rigtig dårlig oplevelse. Hotellet er i den grad nedslidt og i ringe stand. De tre stjerner hotellet har er på alle måder overvurderet. Morgenmaden også helt elendig - selv om man kun forventer lidt brød og en kaffe, formår de at spolere dette.
Heldigvis var der skønt vejr, så vi kunne nyde de gode strande, byens restauranter og Cinque Terre mv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map