Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Giardino al Mare

 
Hotel Giardino al Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Giardino al Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Giardino al Mare ligger i udkanten af Sestri Levante langs vandet med en fin udsigt over Middelhavet. Den offentlige strand ligger nærmest foran hotellet (ca. 50 m), mens Sestri Levantes gamle bydel med stemningsfulde specialforretninger og isbarer ligger ca. 500 m væk.

Herfra er der gåafstand til by, togstation (ca. 200 m) og strand (ca. 50 m til offentlig strand); restaurant og værelser med havudsigt. Værelserne og fællesområderne er måske ikke lige hypermoderne, men hvad gør det, når det liguriske scenarium med sandstrande, stemningsfuldt handelsstrøg og pastelfarvede byhuse venter udenfor? Bemærk at servicen på hotellet er god og beliggenheden i forhold til strand og bycentrum ligeledes god - mens hotellets standard (fx morgenmad og værelsernes indretning) ligger under middel.

Læs mere om Hotel Giardino al Mare

På hotellet finder man ud over restaurant med klassiske liguriske retter både en lille bar, fjernsynshjørne og elevator. Der er også mulighed for parkering på stedet (i en lille lukket gård bag hotellet - mod tillæg), så længe der er plads. Dyr er også velkomne (kun på værelserne). Værelserne ligger fordelt i to bygninger ved siden af hinanden - i hovedbygningen er der elevator. Togbanen løber ca. 100 m bag hotellet, men der er trods alt en anden bygning, som skærmer, og der kan desuden opleves almindelige og forventelige trafikgener fra kystvejen foran hotellet.

Dobbeltværelse
- Disse 13 værelser har telefon, tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser (få med badekar). Der er ingen udsigt fra disse værelser. To af værelserne har mulighed for en eller to ekstra opredninger. Værelserne ligger enten i sidebygningen eller hovedbygningen. Ni af værelserne har i øvrigt aircondition.
Dobbeltværelse med havudsigt
- Disse 6 værelser har telefon, tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser (få med badekar). Der er havudsigt fra disse værelser. To af værelserne har mulighed for en eller to ekstra opredninger. Værelserne ligger i sidebygningen. Fire af værelserne har i øvrigt aircondition.
Dobbeltværelse med udestue og havudsigt
- Disse 2 værelser har aircondition, telefon, tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser (få med badekar). Der er havudsigt fra disse værelser, som også har en fin udestue (mulighed for en ekstra opredning). De ligger begge i hovedbygningen.
Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
- Disse 2 værelser har aircondition, telefon, tv (med italienske kanaler), værdiboks og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser (få med badekar). Der er havudsigt fra disse værelser, som også har en fin balkon (ingen mulighed for ekstra opredninger). De ligger begge i hovedbygningen.

Skjul teksten
 
 
search map