Feriebolig i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Due Mari

Ferielejlighederne ligger midt i billedet i den orange bygning mellem de to lyserøde Havudsigt fra tagterrassen Privat terrasse Lejlighederne med egen terrasse ligger bag hækken til højre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt mellem de to idylliske sandbugter Baia del Silenzio og Baia delle Favole i Sestri Levante ligger Due Mari Appartamenti, som hører til nabohotellet Due Mari, som derfor stiller alle deres faciliteter til rådighed for gæster i lejlighederne: her finder du restaurant, udendørs swimmingpool, børnepool, indendørs swimmingpool med jacuzzi, træningscenter og tyrkisk bad samt solterrasse med havudsigt.

Smørhulsbeliggenhed mellem to sandlaguner

Du kan vælge mellem forskellige størrelser værelser, afhængig af hvor mange I rejser sammen. Alle værelserne har private badeværelser og er udstyret med satellit-TV, minibar, safetyboks og hårtørrer. Aircondition sættes til i juli og august.

Lejlighederne, som alle ligger på 1. sal (der er elevator) har en sublim beliggenhed: de ligger i en bilfri zone blot få minutters gang fra byens havn og shopping. Fra havnen er der både, der sejler til Cinque Terre og Portofino samt til Sestri Levantes livlige handelsgade med isboder, specialforretninger og restauranter og endelig midt mellem byens to flotte laguner, hvor man både finder private og offentlige sandstrande.

Skøn udsigt over de smukke omgivelser

Fra hotellets tagterrasse, Dell'Esedera har du udsigt over havet og det særlige kystlandskab. For at ankomme til lejlighederne træder man ind i bygningen i stueplan og går op på 1. sal - men pga det opadskrånende terræn så vender lejlighederne alligevel ud til stueplan på den anden side. Bag terrasserne til lejlighederne ligger der en parkeringsplads.

Læs mere om Hotel Due Mari

Alskens faciliteter

Af andre faciliteter på hoteldelen kan nævnes bar, reception, vaskeri og garage (mod tillæg). Der er også wellnesscenter på hotellet - som omfatter indendørs swimmingpool (ud over de udendørs), massage, behandlinger, tyrkisk bad og fitnesscenter. Når den udendørs pool lukker, så åbner den indendørs - dvs. der er altid adgang til enten den ene eller den anden pool. Der er ikke wi-fi i lejlighederne, men til gengæld gratis adgang i hotellets fællesområder. Bemærk, at fra ca. midten af oktober og indtil Jul er hotellet lukket - dvs. at når man bor i lejlighederne, så har man ikke adgang til hotellets faciliteter - til gengæld er prisen noget lavere end de andre perioder.

Læs om lejlighederne på Hotel Due Mari

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Due Mari

Læs personlige anmeldelser af Hotel Due Mari som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Due Mari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Due Mari

Fantastisk destination

Sestri Levante er et fantastisk sted at feriere. Særdeles velbeliggende og hyggelig by. Kort afstand til Genua, Portefino, Portovenere samt ikke mindst Cinque Terre.
Vi boede meget centralt med kort til 2 strande og til centrum.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Due Mari

Sød og serviceminded personale. Rigtig fin lejlighed og rigtig fint pool-område.

Læs mere

God beliggenhed i dejligt område.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Due Mari

Læs mere

Bra beliggenhet

Vi hadde en kjempe fin ferie i Sestri Levante. Leiligheten ser akkurat ut som på bildene. Leiligheten har ikke air condition, og det burde den hatt til den prisen, i hvert fall vifter. Men det gikk helt greit. Veldig god service på hotellet! Deilig bassengområde, og ha muligheten til å bytte håndklær hver dag her. Bra rengjøring hver dag. Ellers ligger leiligheten perfekt i den gamle byen, og det er masse å gjøre her. Deilige strender og gode restauranter.

Læs mere

Superdejlig oplevelse

Sestri Levante og Hotel Due Mari kan absolut anbefales. Området er billedskønt - vandet varmt og børnevenligt. Hotellet er helt i top - venlig og kompetent betjening, fin rengøringsstandard mm. Vi vender gerne tilbage for 3. gang

Læs mere
 
search map