Anmeldelser af Grand Hotel dei Castelli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ynkeligt!

Jeg er meget skuffet og ked af det efter mit ophold på dette hotel, hvis præstationer langt fra er 4-stjernede. Først og fremmest havde jeg en telefonsamtale med en af jeres ansatte (Claudia?), hvor jeg blev overbevist om at slække lidt på havudsigten, til gengæld for et mere rummeligt værelse i den gamle bygning. Da jeg ankom var det til et værelse, hvor havudsigten knap kunne anes mellem træerne, og indretningen var fra 1960'erne. Virkelig beklageligt. Jeg klagede til receptionen, som sagde, at disse værelser hørte til jeres bureau. Der var intet på værelset - ikke noget menukort fra restauranten, ikke et stykke papir, ikke engang en kuglepen, eller en liste over tv-kanaler. Kun en enkelt lænestol, et badekar med et bruseforhæng! Selv gel'en til badet var for sparsom.
Poolen med havvand er faktisk af minimal størrelse, svær at komme til og en smule isoleret! Prisen på liggestolene er højere end de påstår på stedet, og også højere end jeres bureau annoncerer.
Alt dette er langtfra værd at bruge 250 Euro per nat på.
Jeg rejser ret ofte, og det er første gang, jeg møder en så stor forskel på, hvad man kan forvente i forhold til prisen, og hvad man så faktisk får.
I forstår nok, at efter denne oplevelse har jeg ikke tænkt mig at bestille en rejse gennem jer en anden gang.

Cinque Terre som feriedestination

In-Italia's kommentar

Kære Claude Vi er altid utroligt kede af at få negative kommentarer. Det, der glæder os mest, er, når gæsterne vender tilbage og beskriver deres minder om opholdet, så det kan være til glæde og gavn for andre. Din kedelige oplevelse har påvirket os meget, og vi håber, at vi kan svare dig hvad visse ting angår. Du har også modtaget en e-mail fra os i den sammenhæng. Da du bestilte din rejse, bad du specifikt om havudsigt. Desværre kunne hotellet ikke bekræfte bestillingen af et sådant værelse to uger før dit ophold. Jeg ringede derfor til dig for at fortælle dig, at der kun var et værelse tilbage, uden havudsigt, i den gamle del af hotellet. Jeg understregede nøje, at vi kun havde "gamle" værelser til rådighed. Hensigten med mit opkald var ikke først og fremmest at forklare dig ombytningen af værelserne, for det var underforstået. Dette værelse accepterede du. Dine beskrivelser af indretningen overrasker os ikke så meget, da vi selv beskriver møblerne som "gamle" og dekorationerne som "traditionelle". Vi har informeret hotellet om den prisforskel, du fortæller om. Vi vil gerne kende den nøjagtige sum, du er blevet faktureret for, som vi har skrevet til dig på mail. Vi venter på at høre fra dig. Det er vores håb, at vi en anden gang kan give dig en mere positiv oplevelse. Med venlig hilsen, Marina.

Grand Hotel dei Castelli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel dei Castelli
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Grand Hotel dei Castelli
 
search map