Anmeldelser af Grand Hotel dei Castelli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel dei Castelli

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel dei Castelli som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel dei Castelli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hans og rejsefælle fra Hørning boede på Grand Hotel dei Castelli i Sestri Levante fra d. 2. til d. 5. august 2007.

Noget helt specielt. En gammel borg/slot med en helt utrolig beliggenhed - med en udsigt, som kan matche de fleste udsigter around the world. Hotellet er ikke billigt, men man får hvad man betaler for. Vi boede i det relativt nye annex - og vi havde udsigt til "Eventyrbugten" opkaldt efter H. C. Andersen - ikke så megen udsigt, men OK.
For vi fik udsigt nok, når vi skulle spise morgenmad og ikke mindst aftensmad på hotellets fantastisk beliggende restaurant med udsigt, som næppe findes smukkere. Man skal ikke snyde sig selv for at spise på denne restaurant et par gange. Maden smager så englene synger, restauranten ånder ro og alt foregår i en afslappet atmosfære med en betjening i top. Hotellets private klippestrand skal man også benytte sig af - også selv om der skal betales ekstra herfor. Det er mere end pengene værd.
Alt i alt var Grand Hotel dei Castelli (3 overnatninger)en stor oplevelse. Byen Sestri Levante er jo smukt beliggende ved starten af den italienske riviera - og for os var 3 dages ophold her rigtig afpasset.
Det skulle ikke undre os, om vi vendte tilbage en dag - men så ville vi måske vælge at bo i den gamle slotsdel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan og hans rejsefælle fra Allerød boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 9. til d. 17. juni 2007 og derefter på Grand Hotel dei Castelli i Sestri Levante fra d. 17. til d. 23. juni 2007.

Grand Hotel dei Castelli, Sestri Levante
Et rigtig godt hotel, med en blændende beliggenhed samt service i særklasse. Fra hotellets klippestrand helt ude på spidsen af landtangen, er der en smuk udsigt til bugtens mere kendte byer i nord, som fx. Portofino og Rapallo, som naturligvis bør besøges under et ophold her på stedet. - Tag den gamle kystvej - meget smukkere tur end motorvejen. - Selve Sestri Levante er som mange andre italienske badebyer ikke specielt interessandt, men kommer man uden for sæsonen, er her nu ganske rart og god plads alle vegne. Her er masser af spisesteder, dog af noget svingende kvalitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan og rejsefælle fra Allerød boede på Grand Hotel dei Castelli i Sestri Levante fra d. 17. til d. 21. juni 2006.

Grand Hotel dei Castelli er et af de bedste hoteller, vi nogensinde har besøgt - ganske enkelt fantastisk!
Beliggenhed, omgivelser og service er helt i særklasse.
Dog et par enkelte bemærkninger... ...Hotellet råder tilsyneladende over mere end 21 værelser, idet de har en nybygning i 3 etager foruden den oprindelige hovedbygning.
En MEGET IRRITERENDE detalje er, at hotellet forlanger betaling for at benytte deres private strand - også for hotellets gæster. - Da prisen er tidsafhængig, kan det være svært at beregne udgiften, men kan max. andrage EUR 30,00 pr. dag, hvilket dog er et ganske betragteligt beløb OVEN I VÆRELSESPRISEN. - Dette forhold mener vi bestemt I bør oplyse fremtidige gæster på stedet, så man ikke "står med skægget i postkassen", når man checker ud! - Vi gjorde gældende, at vi ikke var blevet oplyst om dette, og slap for videre tiltale.
Ellers et pragtfuldt område/hotel, som vi ganske givet vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map