Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Grand Hotel dei Castelli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel dei Castelli er en ener. For hvem kan konkurrere på at have sin helt egen halvø med kæmpe parkanlæg og naturskabt swimmingpool midt i centrum af Sestri Levante? Historiske Grand Hotel dei Castelli har derudover egen panoramisk restaurant og genvejs-elevator direkte ned til centrum og havn med turistbåde til Portofino og Cinque Terre.

Alt inden for rækkevidde: sandstrande, bycentrum, togstation ...

Hotellet ligger på en klippeknold i en panoramisk position ca. 300 m fra byens sandstrande og centrum - og ca. 1½ km til togstationen. For at komme ned til centrum kan man enten vælge at slentre ned ad de snoede gader eller skyde genvej via hotellets private elevator direkte ned til havnen i gadeniveau. De private sandstrande ligger primært i den store vestre bugt (Baia delle Favole) mens den offentlige strand er den billedskønne, lille østre bugt (Baia del Silenzio).

Læs mere om Grand Hotel dei Castelli

Storslået parkanlæg og naturens egen swimmingpool

Det storslåede parkanlæg er på hele 18.000 m² og består af tudsegamle træer (deriblandt oliven og pinje), romantiske terrasser, historiefortællende buster og statuer samt et stisystem, som leder hen til en elevator (ca. 300 m fra hovedbygningen), der fører ned til det naturskabte bassin. Bemærk, at man kun kan komme ned til hotellets naturbassin via denne elevator. Swimmingpoolen er udhugget i klippen og er åben i perioden fra slutningen af maj til slutningen af september (afhængig af vejrforholdene). Her finder man et flot naturscenarium med mange klippeformationer - der er også sandstrand, strandbar, mange solterrasser, brusere og omklædningsrum. Se prislistens gebyr for strandservice, som er adgangskravet til dette område. Liggestolene er fordelt på sandstranden (ca. 30) og klippeterrasserne (ca. 50).

Et romantisk, facilitetsrigt hotel

Hotellet henvender sig primært til par på grund af de historiske og romantiske rammer, men de mange faciliteter, albuerummet og muligheden for op til to ekstra opredninger til familier med børn i enkelte værelser gør også stedet til et attraktivt valg for romantikere med børn. Der er tale om et meget flot og stemningsfuldt hotel med værelser fordelt på flere bygninger. På hotellet finder man ydermere en flot bar med opholdsstue, billard, elevator og konferencefaciliteter. Stedets gæster tilbydes gratis parkering, hvilket er et stort plus i et område, hvor pladserne er få og dyre. Bemærk, at hotellet ligger i miljøzone, men det er lovligt at køre til og fra hotellet som gæst.

Ristorante ai Castelli

Fra hotellets elegante restaurant kan man nyde udsigten ud over bugten mod Portofino med den karakteristiske silhuet Monte Portofino-bjerget. Når dagen går på hæld og lyset bliver gyldent, vil selv den mest upåvirkelige realist utvivlsomt føle romantikken. Køkkenet er helt fremme i skoene, når det gælder vine og regionale retter, især fisk og skaldyr. Man kan vælge enten at spise a la carte eller tilvælge et halvpensionstillæg ved ankomst. Bemærk, at restauranten fra tid til anden kan være optaget af bryllupper eller andre private arrangementer. Hotellets restaurant er også vært ved hotellets morgenmadsbuffet.

Der er ca. 35 værelser. De ligger enten i den historiske hovedbygning med klassisk indretning eller i en nyere bygning, som har lidt større værelser og er lidt mere moderne indrettet. Udsigten varierer fra park til by og hav (kun ganske få kigger mod havet). Alle værelserne er stilfuldt indrettede med antikke møbler og har alle minibar, lcd sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (enkelte med bruser). Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure

Villa Giada

Imperia

search map