Feriebolig i Sestri Levante i Cinque Terre

Due Mari Appartamenti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt mellem de to idylliske sandbugter Baia del Silenzio og Baia delle Favole i Sestri Levante ligger Due Mari Appartamenti, som hører til nabohotellet Due Mari, som derfor stiller alle deres faciliteter til rådighed for gæster i lejlighederne: her finder du restaurant, udendørs swimmingpool, børnepool, indendørs swimmingpool med jacuzzi, træningscenter og tyrkisk bad samt solterrasse med havudsigt.

Smørhulsbeliggenhed mellem to sandlaguner

Disse otte lejligheder (alle på 1. sal og der er elevator) af forskellig størrelse har en sublim beliggenhed: de ligger i en bilfri zone blot få minutters gang fra både færgeleje med båd til Cinque Terre og Portofino, Sestri Levantes livlige handelsgade med isboder, specialforretninger og restauranter og endelig midt mellem byens to flotte laguner, hvor man både finder private og offentlige sandstrande. Fra tagterrassen er der udsigt over vandet og det specielle kystlandskab. For at ankomme til lejlighederne træder man ind i bygningen i stueplan og går op på 1. sal - men pga det opadskrånende terræn så vender lejlighederne alligevel ud til stueplan på den anden side. Bag terrasserne til lejlighederne ligger der en parkeringsplads.

Læs mere om Due Mari Appartamenti

Alskens faciliteter

Af andre faciliteter på hoteldelen kan nævnes bar, reception, vaskeri og garage (mod tillæg). Der er også wellnesscenter på hotellet - som omfatter indendørs swimmingpool (ud over de udendørs), massage, behandlinger, tyrkisk bad og fitnesscenter. Når den udendørs pool lukker, så åbner den indendørs - dvs. der er altid adgang til enten den ene eller den anden pool. Der er ikke wi-fi i lejlighederne, men til gengæld gratis adgang i hotellets fællesområder. Bemærk, at fra ca. midten af oktober og indtil Jul er hotellet lukket - dvs. at når man bor i lejlighederne, så har man ikke adgang til hotellets faciliteter - til gengæld er prisen noget lavere end de andre perioder.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ø

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map