Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

Bed and Breakfast Villa

 
Bed and Breakfast Villa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed and Breakfast Villa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille bed and breakfast ligger i en smuk gammel villa fra det 18. århundrede. Villaen ligger i et roligt område 15 minutters gang til centrum til byen Sestri Levante samt til havet.

Foran villaen finder man en skøn velholdt have, med masser af frodige blomster og frugttræer, som gæsterne på stedet frit kan boltre sig i. Villaen er stor og flot, men da den har eksisteret i mange hundrede år, kan det ikke undgåes, at den fremstår lidt slidt i kanterne. I selve villaen bor også den søde og meget gæstfrie ejer.

Suiteværelset har indgang bag huset med egen smal lille have. Indgangsdøren fører direkte ind i en lys opholdsstue, der er moderne indrettet med en enkelt sovesofa. Derudover er der et åbent køkken med køleskab, kogeplader samt mikroovn, et antikt indrettet soveværelse med dobbeltseng og franskaltan ud over haven samt mindre badeværelse med lille badekar og toilet. Dette værelse egner sig bedst til 2 personer, men er man en familie med to mindre børn kan dette også gå an.

 
 
search map