Anmeldelser af B&B Da Carla
Balkon til Dell'Olio
 
B&B Da Carla er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Da Carla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Da Carla

Hvilken ferie. Vi havde det uforskammet godt! Hos Da Carla boede vi i Del Vino værelset. Dejligt rent og luftigt. Værtinden tog sig af os under hele opholdet og var meget opmærksom på hvad vi ville have til morgenmad. Vi er store kaffeelskere og hver morgen så hun til at vi først fik vores dobbelt espresso og derefter en americano. Maden var dejlig og hver morgen havde hun bagt kager/tærter. Hvilken luksus! Jeg elskede hendes Foccacia! Vi spiste i deres hyggelige resturant næsten hver aften. Tagliatelle al ragu var min favorit. Også dér var de meget opmærksomme på om vi tilfredse. Helt ourstanding.

Vi havde ingen bil med og da man skal op ad en stejl bakke for at komme op til Da Carlo, tænkte vi at det var perfekt som hverdagstræning, i hvert fald indtil vi stødte på et problem på vores tur, det var da jeg bøjede mig for at samle noget op fra gulvet og fik skarpe rygsmerter. Værtinden på Da Carlo var utroligt hjælpsom og hjalp os med en adresse til sin fysioterapeut som fik afhjulpet mit problem i en fart. Efter et par dage kunne jeg gå normalt og vores ferie kunn fortsætte uden problemer. For at min ryg ikke skulle blive overanstrengt af alt vores vandring gik vi derfor ned ad bakken til byen og når vi kom tilbage anvendte vi minibussen som kørte op til Da Carla.

Da vi skulle hjem tilbød værtinden os et lift til stationen med hendes forældre da de skulle til byen med barnebarnet.

Jeg må sige at vi fik ikke bare god service hos Da Carla eller dét der lille ekstra som man snakker så meget om hjemme i Sverige. Vi fik noget andet. Vi fik noget som ingen kursus i kundeservice kan undervise i. Hvilke fantastiske mennesker! Utroligt venlige og dejlige.

Der findes en kirke som ringer hver halve time, den generede os ikke. Vi fandt den lidt komisk og hyggelig efter vi havde vennet os til det. Desuden var vi meget på farten og udforske området og sad ikke så meget på værelset i løbet af dagen. Vi udforskede endda Portofino, hvilket mageløst sted! åh! Afsindigt smukt!

Cinque Terre som feriedestination

Den bedste is i Sestri Levante fandt vi i Gelateriaet 100 % Naturale på hjornet ved Via XXV Aprile. I Cornelia finder man endnu bedre is på Gelateria Alberto. Afsindigt godt.

B&B Da Carla
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på B&B Da Carla
Dobbeltværelse Del Vino
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra B&B Da Carla
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Park Hotel Argento

Levanto, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure

Hotel Leopold

Moneglia

search map