Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

B&B Da Carla

Balkon til Dell'Olio Udsigten fra B&B Da Carla 1. sal hvor værelserne ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Overdækket parkering
 
B&B Da Carla er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Da Carla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De tre smukke værelser på B&B Da Carla ligger blot ca. 3 km fra sandstrandene i maleriske Sestri Levante. Heroppe i bakkedragene er der autentisk og ikke overrendt.

Bakkedragene bag Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km fra den smukke og stemningsfulde kystby Sestri Levante, hvor man finder både børnevenlige sandvige og en H.C. Andersen-festival (normalt i maj). Stedet ligger midt i det lille lokalsamfund San Bernardo, som blot huser et par huse og en lyserød kirke i ligurisk barok. Der er også gode vandremuligheder i området - der afgår blandt andet en sti her fra landsbyen San Bernardo.

Læs mere om B&B Da Carla

Andre faciliteter

Der er gratis parkering på stedet i halvskygge under pergola. Der er en reception, hvor man checker ind. Der er ikke køleskab på værelserne, men oppe i hall'en er der et fælles køleskabe, som gæsterne frit kan benytte.

Værelserne på B&B Da Carla

Dobbeltværelse Del Vino

Smukt og velindrettet værelse i vinens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der ikke plads til ekstra opredning.

Værelse Del Mare

Smukt og velindrettet værelse i havets tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der plads til én ekstra opredning.

Værelse Dell'Olio med balkon

Smukt og velindrettet værelse i oliens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har himmelseng, lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til privat lang balkon, hvorfra der er udsigt til San Bernardos kirke og områdets bakkedrag. I dette værelse er der plads til én ekstra opredning. Dette værelse koster lidt mere end de andre, da det er lidt større og har balkon.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Park Hotel Argento

Levanto, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map