Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

B&B Da Carla

Balkon til Dell'Olio Udsigten fra B&B Da Carla 1. sal hvor værelserne ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Overdækket parkering
 
B&B Da Carla er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Da Carla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De tre smukke værelser på B&B Da Carla ligger blot ca. 3 km fra sandstrandene i maleriske Sestri Levante. Heroppe i bakkedragene er der autentisk og ikke overrendt.

Bakkedragene bag Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km fra den smukke og stemningsfulde kystby Sestri Levante, hvor man finder både børnevenlige sandvige og en H.C. Andersen-festival (normalt i maj). Stedet ligger midt i det lille lokalsamfund San Bernardo, som blot huser et par huse og en lyserød kirke i ligurisk barok. Der er også gode vandremuligheder i området - der afgår blandt andet en sti her fra landsbyen San Bernardo.

Læs mere om B&B Da Carla

Andre faciliteter

Der er gratis parkering på stedet i halvskygge under pergola. Der er en reception, hvor man checker ind. Der er ikke køleskab på værelserne, men oppe i hall'en er der et fælles køleskabe, som gæsterne frit kan benytte.

Værelserne på B&B Da Carla

Dobbeltværelse Del Vino

Smukt og velindrettet værelse i vinens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der ikke plads til ekstra opredning.

Værelse Del Mare

Smukt og velindrettet værelse i havets tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der plads til én ekstra opredning.

Værelse Dell'Olio med balkon

Smukt og velindrettet værelse i oliens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har himmelseng, lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til privat lang balkon, hvorfra der er udsigt til San Bernardos kirke og områdets bakkedrag. I dette værelse er der plads til én ekstra opredning. Dette værelse koster lidt mere end de andre, da det er lidt større og har balkon.

Skjul teksten
 
 
search map