Hotel i Sestri Levante i Cinque Terre

B&B Da Carla

Balkon til Dell'Olio Udsigten fra B&B Da Carla 1. sal hvor værelserne ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Overdækket parkering
 
B&B Da Carla er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Da Carla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestri Levante og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De tre smukke værelser på B&B Da Carla ligger blot ca. 3 km fra sandstrandene i maleriske Sestri Levante. Heroppe i bakkedragene er der autentisk og ikke overrendt.

Bakkedragene bag Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km fra den smukke og stemningsfulde kystby Sestri Levante, hvor man finder både børnevenlige sandvige og en H.C. Andersen-festival (normalt i maj). Stedet ligger midt i det lille lokalsamfund San Bernardo, som blot huser et par huse og en lyserød kirke i ligurisk barok. Der er også gode vandremuligheder i området - der afgår blandt andet en sti her fra landsbyen San Bernardo.

Læs mere om B&B Da Carla

Andre faciliteter

Der er gratis parkering på stedet i halvskygge under pergola. Der er en reception, hvor man checker ind. Der er ikke køleskab på værelserne, men oppe i hall'en er der et fælles køleskabe, som gæsterne frit kan benytte.

Værelserne på B&B Da Carla

Dobbeltværelse Del Vino

Smukt og velindrettet værelse i vinens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der ikke plads til ekstra opredning.

Værelse Del Mare

Smukt og velindrettet værelse i havets tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der plads til én ekstra opredning.

Værelse Dell'Olio med balkon

Smukt og velindrettet værelse i oliens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har himmelseng, lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til privat lang balkon, hvorfra der er udsigt til San Bernardos kirke og områdets bakkedrag. I dette værelse er der plads til én ekstra opredning. Dette værelse koster lidt mere end de andre, da det er lidt større og har balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Da Carla

Læs personlige anmeldelser af B&B Da Carla som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Da Carla. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra B&B Da Carla

Da Carla

Hvilken ferie. Vi havde det uforskammet godt! Hos Da Carla boede vi i Del Vino værelset. Dejligt rent og luftigt. Værtinden tog sig af os under hele opholdet og var meget opmærksom på hvad vi ville have til morgenmad. Vi er store kaffeelskere og hver morgen så hun til at vi først fik vores dobbelt espresso og derefter en americano. Maden var dejlig og hver morgen havde hun bagt kager/tærter. Hvilken luksus! Jeg elskede hendes Foccacia! Vi spiste i deres hyggelige resturant næsten hver aften. Tagliatelle al ragu var min favorit. Også dér var de meget opmærksomme på om vi tilfredse. Helt ourstanding.

Vi havde ingen bil med og da man skal op ad en stejl bakke for at komme op til Da Carlo, tænkte vi at det var perfekt som hverdagstræning, i hvert fald indtil vi stødte på et problem på vores tur, det var da jeg bøjede mig for at samle noget op fra gulvet og fik skarpe rygsmerter. Værtinden på Da Carlo var utroligt hjælpsom og hjalp os med en adresse til sin fysioterapeut som fik afhjulpet mit problem i en fart. Efter et par dage kunne jeg gå normalt og vores ferie kunn fortsætte uden problemer. For at min ryg ikke skulle blive overanstrengt af alt vores vandring gik vi derfor ned ad bakken til byen og når vi kom tilbage anvendte vi minibussen som kørte op til Da Carla.

Da vi skulle hjem tilbød værtinden os et lift til stationen med hendes forældre da de skulle til byen med barnebarnet.

Jeg må sige at vi fik ikke bare god service hos Da Carla eller dét der lille ekstra som man snakker så meget om hjemme i Sverige. Vi fik noget andet. Vi fik noget som ingen kursus i kundeservice kan undervise i. Hvilke fantastiske mennesker! Utroligt venlige og dejlige.

Der findes en kirke som ringer hver halve time, den generede os ikke. Vi fandt den lidt komisk og hyggelig efter vi havde vennet os til det. Desuden var vi meget på farten og udforske området og sad ikke så meget på værelset i løbet af dagen. Vi udforskede endda Portofino, hvilket mageløst sted! åh! Afsindigt smukt!

Læs mere

Fred og ro i tosomhed to skridt fra havet og meget tæt på flotte seværdigheder

Stedet, udenfor Sestri Levantes centrum, er meget roligt, værelserne er upåklagelige og komfortable, morgenmadsbuffeten er overdådig.

Du kan ikke undvære en bil.

Ærgerligt, at her ikke er en restaurant.

Vi havde svært ved at få praktiske råd og oplysninger (forretninger, kort over byen), især pga. sproget.

Læs mere

Rolig B&B

Meget rolig B&B oppe ad smalle veje.
Der findes kun en kirke, som bimler hver halve time, dog ikke om natten.
Værelser, værtinde og internet er meget fint.
Restaurant er lukket, så man skal køre op ad smalle mørke veje fra byen, efter at have spist.

Læs mere

Rejse hos Da Carla

Vi må ønske Carla tillykke med sin smilende og imødekommende adfærd, sit smukt dekorerede og dejlige sted; en præstation, hvor intet kan trækkes fra. Morgenmaden var rigelig, varieret og velsmagende. ;-) Huset bød på friske kager og frugter... En sand lykke sammen med en espresso!

Alt gik godt, alt var godt organiseret, vi har kun ros til overs for jeres rejsebureau og dette feriested.

På snarligt gensyn.

Læs mere

Italiensk hygge.

Rart bed and breakfast med kort afstand til turist myldret.
Dejligt værelse og fin morgenmad. Desværre var stedets lille trattoria i samme ejendom ikke åbent pga sygdom. Det var lidt ærgerligt når vi netop havde valgt stedet pga ægte italiensk mad. Dog findes der mange hyggelige spisesteder 3 km derfra i Sestri Levante. Da Carlas ligger på en bakketop og vejen der op er ikke anbefalingsværdig til gåben når det er mørkt - fx efter sen spisning nede i byen.

Læs mere

et fantastisk sted at se cinque terre

Det er et fantastisk sted hvis I får værelset mod bjergene med balkon, Dell`Olio. Om efteråret er de andre to værelser også OK, men vi var der slut August i 38 graders varme, så er det skønt at værelset vender mod nord/ost og har altan, hvor man kan hygge sent eftermiddag når man kommer hjemme eller efter aftens maden.

Læs mere
 
search map